winchester1
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
Cs 2 de 10 maç kazanıp cs derecesi yapmaya başladım bunun sezonu ne zaman bitiyor ve rozet falan veriyor mu
Bildiğimiz premiere, 10k elo üstünde hilesiz oynayamazsın.Cs 2 de 10 maç kazanıp cs derecesi yapmaya başladım bunun sezonu ne zaman bitiyor ve rozet falan veriyor mu
bir ödül var muBildiğimiz premiere, 10k elo üstünde hilesiz oynayamazsın.
ayın 19 unda sezon bitiyor madalya için minimum 25 win gerekiyorCs 2 de 10 maç kazanıp cs derecesi yapmaya başladım bunun sezonu ne zaman bitiyor ve rozet falan veriyor mu
ayın 19 unda sezon bitiyor madalya için minimum 25 win gerekiyor
13 win çok zor museçkin derecesinden bahsediyorsan sezon içerisinde 25 galibiyet alırsan sezon bittiğinde rozet veriyor.
3 gün kalmış günde 4 win , solo gireceksen tamamen şans sakat takım gelirse unut , ha yok takım var arklarla iyiler rahat alınır13 win çok zor mu
4 tane eşekle çok zor ya3 gün kalmış günde 4 win , solo gireceksen tamamen şans sakat takım gelirse unut , ha yok takım var arklarla iyiler rahat alınır
Hocam yaptım ama gelmedi sezon sonunda mı geliyor3 gün kalmış günde 4 win , solo gireceksen tamamen şans sakat takım gelirse unut , ha yok takım var arklarla iyiler rahat alınır
güncelleme gelsin o sıra ekleniyor madalyaHocam yaptım ama gelmedi sezon sonunda mı geliyor