CS 2 hayatımda hiç görmediğim en garip sorun

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,366
Şuana kadar böyle bir sorun ilk kez yaşıyorum... Mermiler gitmiyor sözünü çok duymuş olabilirsiniz ama şuan bende bir sorun var ki tamamen başka bir şey... mirage kitchen penceresindeki tahtayı sıktığımda bile mermiler tahtayı kırmıyor. Üzerinde mermi izi oluşuyor ama kırılmıyor. Rakiplere sıktığım zaman da direkt içinden geçiyor. arkadaşımla denedik yakın mesafede sabit şekilde bile vurunca benim mermiler içinden geçiyor. onunkiler geçmiyor. çok garip bir sorun acil çözmem lazım

Şuana kadar böyle bir sorun ilk kez yaşıyorum... Mermiler gitmiyor sözünü çok duymuş olabilirsiniz ama şuan bende bir sorun var ki tamamen başka bir şey... mirage kitchen penceresindeki tahtayı sıktığımda bile mermiler tahtayı kırmıyor. Üzerinde mermi izi oluşuyor ama kırılmıyor. Rakiplere sıktığım zaman da direkt içinden geçiyor. arkadaşımla denedik yakın mesafede sabit şekilde bile vurunca benim mermiler içinden geçiyor. onunkiler geçmiyor. çok garip bir sorun acil çözmem lazım
2 defa dosya bütünlüğünü doğrulayıp denesene.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Nasıl yapacağım onu
1758963230840.webp

@Che_
1758964203214.webp

iki kez yaptım ikisinde de aynı ekran var şimdi oyuna girip deniyecem

• Beğen
Her geçen gün anti cheat yerine yeni saçmalıklar getiriyorlar oyuna... Teşekkürler valve...

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,123
Üyeler
183,530
Son üye
ahmetenes55
Geri