Neler Yeni

CS 2 HİLE SORUNU ARTMAYA BAŞLADI

yuтpa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Berkay
Arkadaşlar son 2 gün içinde 10 maçın 4 ünde mevlana hilesi ile karşılaşıyorum bunların banlanması için yapabileceğimiz bir şey var mıdır report etmekten başka 10 maçın 10uda dereceli yoldaş birde son zamanda hileyle çok karşılaşan arkadaşlar varsa belirtse iyi olur teşekkürler

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
.
Arkadaşlar son 2 gün içinde 10 maçın 4 ünde mevlana hilesi ile karşılaşıyorum bunların banlanması için yapabileceğimiz bir şey var mıdır report etmekten başka 10 maçın 10uda dereceli yoldaş birde son zamanda hileyle çok karşılaşan arkadaşlar varsa belirtse iyi olur teşekkürler
Çok fazla hile var evet maalesef, reportluyorum ama ban yiyor mu bilgim yok.

YazılımKafa

80+ Silver
Bende de çok denk geliyor. Oyunda hatalar da çok. Bıktım ama işte mecbur oynuyoruz

canbozoks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
osman osman
Son 1 haftadır hilesiz maça denk gelmedim ve açık bir şekilde kullanmaları daha sinir bozucu

Top Bottom