Neler Yeni

CS 2 Mermi Vurmuyor mu?

Satriani

80+ Bronze
Arkadaşlar normalde rekabetçi oyun seven biri değilim, çünkü neredeyse hepsinde illaki hile yapan boş insanlar var.
Konu şu ki, daha PC'yi toplamadığım için laptopta CS 2 oynuyorum arada, fakat kafamı duvara vuracak noktaya geldim, ben adama sıkıyorum hareket de etmiyor mesela ama sanki mermiler içinden boşluğa gidiyor.
Var mı bunu yaşayan nedir bunun izahı, gelen geçen tekte kafama vuruyor, ben bi' şarjör adamın üstüne boşaltıyorum ölmüyor!

:PeepoLeave:

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Arkadaşlar normalde rekabetçi oyun seven biri değilim, çünkü neredeyse hepsinde illaki hile yapan boş insanlar var.
Konu şu ki, daha PC'yi toplamadığım için laptopta CS 2 oynuyorum arada, fakat kafamı duvara vuracak noktaya geldim, ben adama sıkıyorum hareket de etmiyor mesela ama sanki mermiler içinden boşluğa gidiyor.
Var mı bunu yaşayan nedir bunun izahı, gelen geçen tekte kafama vuruyor, ben bi' şarjör adamın üstüne boşaltıyorum ölmüyor!

Hitboxlar bozuk CS2 başlı başına hatalı bir oyun zaten :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Talip Engür

Şimdi kapattım cs2 yi biz beceremiyoruz galiba mermiler sekiyor :D adamı ıskalıyor oynadıkça alışılacak bir şey galiba

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,804
İsim
Oğuz
Ara sıra hitbox yüzünden kaçtığı oluyor da senin dediğin gibi her vurduğun ölmeyecek kadar değil hocam.

Satriani

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hitboxlar bozuk CS2 başlı başına hatalı bir oyun zaten :D
Ya ölünce adamı izliyorum, sıktığı yere bakıyorum alakasız ama adamın kafasına gidiyor. Saçma sapan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi kapattım cs2 yi biz beceremiyoruz galiba mermiler sekiyor :D adamı ıskalıyor oynadıkça alışılacak bir şey galiba
Ben internet cafe zamanlarından geliyorum CS 1.5 falan yıllarca oynadık, hani bu derece kötü değilim ama kendimden şüphe ettirdi artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ara sıra hitbox yüzünden kaçtığı oluyor da senin dediğin gibi her vurduğun ölmeyecek kadar değil hocam.
Yani oyuncu laptopu değil hani FPS ve yenileme yüzünden mi diyorum ama bu kadar olmaması lazım. Mutlaka öldürdüğüm oluyor ama bariz mesela sniper ile vurup içinden geçtiğini de görüyorum. :peepo2:

Satriani

80+ Bronze

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
oguz
Bu aralar cok oluyor, mermi kafasına gidiyor oynadığını görüyorsun ancak damage yemiyor. Sırf MM'de de değil faceitte de oluyor bunalr

Satriani

80+ Bronze
Bu aralar cok oluyor, mermi kafasına gidiyor oynadığını görüyorsun ancak damage yemiyor. Sırf MM'de de değil faceitte de oluyor bunalr
Çok enteresan, demek ki bu kadar fazla denk gelmem normal değil.
Acayip keyifsiz yani, hevesle 3 oyuna giremiyorum arka arkaya...

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Geçen de oynuyorum, birisi sisin içinden herkesi vuruyor ama görmesine imkan yok.
Ölüp adamı izlemeye geçtim hakikaten de sisten adamlar görünmüyor ama o gayet adamlara doğrultuyor namluyu.
Valla bi' garip oyun ya, nerede o internet cafe zamanında arkadaşlarla oynadığımız CS. :sneaky:
Videodaki boomer benim Nasıl vurduğuma şaşırıp kaydını almıştım buraya atmak istedim :D
Yüksek ihtimal faceit oynuyorsundur ben durmadan smoke yiyordum boşluğu tararken kolumuzu görüyorlar herhalde anlamadım.
Oyunu salmış gibi bir şeyim şuan

Satriani

80+ Bronze
Videodaki boomer benim Nasıl vurduğuma şaşırıp kaydını almıştım buraya atmak istedim :D
Yüksek ihtimal faceit oynuyorsundur ben durmadan smoke yiyordum boşluğu tararken kolumuzu görüyorlar herhalde anlamadım.
Oyunu salmış gibi bir şeyim şuan
Benim amacım zaten ufak bi' vakitte hemen 2 oyuna girip çıkmak, öyle kasmam asla bu tip oyunlara ama çok da yaşayınca silesim geldi artık.
Zaten PC'yi toplayım asla yüklemem, CS falan benden uzak olsun. :kekw:
Bu arada basit eğlence moduna giriyorum ama eğlence hak getire.

Shix2x

80+ Bronze
Silin hocam, hile mi dersin mermi gitmeme mi dersin ne ararsan var. Valorant bile su lanet olasi oyundan daha iyi.

Satriani

80+ Bronze
Silin hocam, hile mi dersin mermi gitmeme mi dersin ne ararsan var. Valorant bile su lanet olasi oyundan daha iyi.
Zaten bi' süre oynadıktan sonra hakikaten ayar olup Valorant indirdim ama laptop ileri seviye bi' cihaz olmadığından Secure Boot ile ilgili sıkıntı çıktı. BIOS kısmında da onu kapatma gibi bir seçenek yok, ben de pek uğraşmadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,461
Üyeler
167,129
Son üye
Bedirhan1cpr
Top Bottom