Neler Yeni

CS 2 Mermi Vurmuyor mu?

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
oguz
Hilede bıkan arkadaşlar Faceit geçin tertemiz oynayın. Serverlar, oyuncu kitlesi ve hilesiz oyun olarak mm ve seçkinden daha iyi.

Satriani

80+ Bronze
Hilede bıkan arkadaşlar Faceit geçin tertemiz oynayın. Serverlar, oyuncu kitlesi ve hilesiz oyun olarak mm ve seçkinden daha iyi.
Faceit dediğin seçkin dışında kalansa ben zaten orada takılıyordum ama sildim.
Çekilecek dert değil CS.

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
Cs2 de seçkin ve rekabetçi modlar hile kaynıyor, evet hitbox problemi var ama dediğiniz kadar olmamalı muhtemelen adama sıkarken hareket halinde tam durmamış olma ihtimalinizden dolayı da ıskalama şansınız var aktif cs oynayacaksanız kanser ve sinir hastası olmamak için arkadaşlarınızla beraber faceit oynamanızı tavsiye ederim😄

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Bay fahare
Valla bendede öyle pingde 60 acaba ondan mı bilmiyorum adama vuruyorum sanki öldü gibi geliyor sonra meri yiyorum adamdan çok ilginç

Satriani

80+ Bronze
Cs2 de seçkin ve rekabetçi modlar hile kaynıyor, evet hitbox problemi var ama dediğiniz kadar olmamalı muhtemelen adama sıkarken hareket halinde tam durmamış olma ihtimalinizden dolayı da ıskalama şansınız var aktif cs oynayacaksanız kanser ve sinir hastası olmamak için arkadaşlarınızla beraber faceit oynamanızı tavsiye ederim😄
Sildim zaten ya gerek yok, yeterince negatif şey var ve biz oyunu eğlenmek için oynuyoruz.
Stres olacağım oyunun gözünün yaşına bakmam bu saatten sonra. :cool:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla bendede öyle pingde 60 acaba ondan mı bilmiyorum adama vuruyorum sanki öldü gibi geliyor sonra meri yiyorum adamdan çok ilginç
Çok test yaptım o konuda ping de normal ama oyun sıkıntılı.

Top Bottom