Reindi 80+ Silver Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 4,413 7 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Emre_kymk yazmış: haziranda açık beta olarakta paylaşabilirler. Devamı için tıklayın... artık paylaşmaları lazım sıkıldık beklemekten 1 aydır girmiyorum cs sarmıyor cs 2 yi yayıncılardan gördükçe
Emre_kymk yazmış: haziranda açık beta olarakta paylaşabilirler. Devamı için tıklayın... artık paylaşmaları lazım sıkıldık beklemekten 1 aydır girmiyorum cs sarmıyor cs 2 yi yayıncılardan gördükçe
Emre_kymk 80+ Silver Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2,642 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 1,222 Konum Balıkesir/Türkiye İsim Ali Emre Kaymak İlgilendiği Kategoriler bilgisayar, oyun Instagram emrekymk_10 7 Haziran 2023 #15 Reindi yazmış: artık paylaşmaları lazım sıkıldık beklemekten 1 aydır girmiyorum cs sarmıyor cs 2 yi yayıncılardan gördükçe Devamı için tıklayın... katılıyorum ben de aynı
Reindi yazmış: artık paylaşmaları lazım sıkıldık beklemekten 1 aydır girmiyorum cs sarmıyor cs 2 yi yayıncılardan gördükçe Devamı için tıklayın... katılıyorum ben de aynı