resmi bir açıklama yok ama en büyük söylentiler 14-15 haziran yada 14-15 temmuzda çıkacak söylentileri varYaz denildi yazda geldi ne zaman çıkıcak bu oyun? bir haber falan görmedim yayınlanmadı dimi bir şey?
oyun genel olarak bitmiş gibi duruyor millet kapalı betada rank kasıyor bence artık piyasaya sürülmesi lazım csgo zulüm gibi geliyor artık14 haziran diyen var temmuz diyen var ağustos diyen var ama herkes en yakın olan 14 hazirana odaklanmış durumda. Kesin bir açıklama yok tabii hepsi söylentiden ibaret. Tek bildiğimiz bu yaz çıkacağı
temmuz çok yaresmi bir açıklama yok ama en büyük söylentiler 14-15 haziran yada 14-15 temmuzda çıkacak söylentileri var
valve bu dimi adamlar hiç bir şey demeden bir anca cs 2 yi duyurdularHenüz belli değil
Evet belli olmaz yazın başında mı ne demişlerdioyun genel olarak bitmiş gibi duruyor millet kapalı betada rank kasıyor bence artık piyasaya sürülmesi lazım csgo zulüm gibi geliyor artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
temmuz çok ya
valve bu dimi adamlar hiç bir şey demeden bir anca cs 2 yi duyurdular
valla ben şahsen valve ekibinde olsam oyunu haziranda çıkartmak isterdim çünkü tam yaza giriş ve en çok oyun oynanan, satılan dönem. Hazır hypelıyken haziranda gönderebilirler diye düşünüyorum. Ama bilemeyizoyun genel olarak bitmiş gibi duruyor millet kapalı betada rank kasıyor bence artık piyasaya sürülmesi lazım csgo zulüm gibi geliyor artık
temmuz çok ya
hatalı hatasız artık neyse oynarız bir şekilde cs zatenvalla ben şahsen valve ekibinde olsam oyunu haziranda çıkartmak isterdim çünkü tam yaza giriş ve en çok oyun oynanan, satılan dönem. Hazır hypelıyken haziranda gönderebilirler diye düşünüyorum. Ama bilemeyiz
14 haziran da çıkacağını düşünmüyorum daha cs2 de sadece dust2 haritası vardı daha birkaç gün önce mirage haritasını ekledileroyun genel olarak bitmiş gibi duruyor millet kapalı betada rank kasıyor bence artık piyasaya sürülmesi lazım csgo zulüm gibi geliyor artık
temmuz çok ya
valve bu dimi adamlar hiç bir şey demeden bir anca cs 2 yi duyurdular
haziranda açık beta olarakta paylaşabilirler.hatalı hatasız artık neyse oynarız bir şekilde cs zaten