Neler Yeni

cs 2 seçkin alınır mı?

lLevdx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ömer
satın alsam parasını çıkartırmı çıkartırsa ne kadar sürer

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

ChristianSerratos

80+ Silver
Seçkin alsan da hile denk geliyor takıma bir çok kez geldi he dersen kutu düşüyor ben haftalar dır 0.20 cent yılan kasası düşüyor paranı kurtarma şansı yok

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
seçkinli yada seçkinsiz pek fark etmiyor her türlü çok fazla hile var . Her hafta ödül alırsan çıkartman 1 ay civarını bulur.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Oyunun fiyatı TL bazında olduğu zamanlar 380₺'ydi. Kasalar minimum 20₺ idi ve düşen kasalar ortalama 30'ar liradan sayarsak ortalama 12 hafta sonra falan parası çıkmış oluyordu. Şimdi ise oyun dolar bazından 15$ ve kasalar minimum 0.20$ ve ortalama 0.40$ falan. Yani parasını çıkartmak için baya uzun bir süre oynaman gerekir. O yüzden parasını çıkartamaz desek daha doğru olur.

Alınır mı konusuna gelecek olursak ben şu an CS2'yi oynamıyorum. Oyunda hem fare ivmesi özelliği olmayışı hem de ilk çıktığı zamana nazaran daha çok hile barındırması canımı çok sıktı. Zaten CS:GO'daki akıcılığını tamamen kaybetmişken bir de böyle şeylerin olması baya can sıkıcı. Eğer oynayacak 5 kişilik bir arkadaş grubun veya FaceIT oynamaya rızan varsa alabilirsin haricinde önermiyorum.

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
6 ay içinde çıkartırsın paranı.

ruaF1912

80+ Bronze
Toxic kitle ve hilecilerle ile oyun oynamak hosuma gidiyor dersen gözün kapalı al.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Şu anki durumla 4-5 ayda parası çıkar. Pazar'da piyasa düştü ama her türlü parasını çıkartıyorsun ve CS2'de 100'e yakın maç atmama rağmen birkaç şüpheli hariç hile dahi görmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Toxic kitle ve hilecilerle ile oyun oynamak hosuma gidiyor dersen gözün kapalı al.
Valo çöplüğüne göre toxiclik oranı çok daha düşük. Biraz rankınla da ilgili. 10 maçta bir falan troll geliyor onu da oylama ile attırabiliyorsun.

ChristianSerratos

80+ Silver
Şu anki durumla 4-5 ayda parası çıkar. Pazar'da piyasa düştü ama her türlü parasını çıkartıyorsun ve CS2'de 100'e yakın maç atmama rağmen birkaç şüpheli hariç hile dahi görmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valo çöplüğüne göre toxiclik oranı çok daha düşük. Biraz rankınla da ilgili. 10 maçta bir falan troll geliyor onu da oylama ile attırabiliyorsun.
15 bin puanım var bazen öyle adamlar geliyor ki göstere göstere hile yapıyorlar

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Cengiz Han
Yani şuan alınmaz. Hile çok dönüyor. Oyuna biraz daha güncelleme şart bence. Özellike şu hile konusuna bir çözüm getirmeleri lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,360
Üyeler
167,477
Son üye
Talhalisca7
Top Bottom