Şuan dolar değil mi pahalı gibisatın alsam parasını çıkartırmı çıkartırsa ne kadar sürer
aynı knk sadece 100 tl arttıŞuan dolar değil mi pahalı gibi
Tl zamanında alınırdı bence parası çıkıyodu da şimdi bilmiyorum.aynı knk sadece 100 TL arttı
hacı konu bu deil konu alınır mı? diyomTL zamanında alınırdı bence parası çıkıyodu da şimdi bilmiyorum.
seçkinli yada seçkinsiz pek fark etmiyor her türlü çok fazla hile var . Her hafta ödül alırsan çıkartman 1 ay civarını bulur.satın alsam parasını çıkartırmı çıkartırsa ne kadar sürer
Şu anki durumla 4-5 ayda parası çıkar. Pazar'da piyasa düştü ama her türlü parasını çıkartıyorsun ve CS2'de 100'e yakın maç atmama rağmen birkaç şüpheli hariç hile dahi görmedim.satın alsam parasını çıkartırmı çıkartırsa ne kadar sürer
Valo çöplüğüne göre toxiclik oranı çok daha düşük. Biraz rankınla da ilgili. 10 maçta bir falan troll geliyor onu da oylama ile attırabiliyorsun.Toxic kitle ve hilecilerle ile oyun oynamak hosuma gidiyor dersen gözün kapalı al.
15 bin puanım var bazen öyle adamlar geliyor ki göstere göstere hile yapıyorlarŞu anki durumla 4-5 ayda parası çıkar. Pazar'da piyasa düştü ama her türlü parasını çıkartıyorsun ve CS2'de 100'e yakın maç atmama rağmen birkaç şüpheli hariç hile dahi görmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valo çöplüğüne göre toxiclik oranı çok daha düşük. Biraz rankınla da ilgili. 10 maçta bir falan troll geliyor onu da oylama ile attırabiliyorsun.