Neden peki strese girmek zevk mi veriyor? sizce sağlıklı bir şey mi bu durum.Hocam adam ciddiye almak istiyor belki? zevk alıyor ciddiye almaktan. Bende aynı durumları yaşadığım için arkadaşı anlıyorum.
Hocam 1800 Saat Sabah Akşam Rank Kasmaya Çalışıp Beyinsiz Adamlar Tarafından Maç Kaybedince Böyle Bir Zihniyet DoğuyorAltı üstü bir oyun, oynarken kriz geçirenler nasıl bir zihniyette hep merak etmişimdir.
Evet AynenHocam adam ciddiye almak istiyor belki? zevk alıyor ciddiye almaktan. Bende aynı durumları yaşadığım için arkadaşı anlıyorum.
Yooksakin ol
Bende Sorun Yokoyundaki donmalar gitti mi beyler ?
Değil Ama Mecbur Kalıyon Bu AdamlaraNeden peki strese girmek zevk mi veriyor? sizce sağlıklı bir şey mi bu durum.
Yok Hocam Ayak Uyduracak Ekip Yok Adamlar Ya Kötü Yada Map Bilgisi Yok Sadece Allahsız Gibi Dust 2 Oynamış Oyun Bilgisi 0 Böyle Tipler Varsakin ol kasma sağlam ekip bulup girmen lazım
1800 saat sabah akşam rank kasıp en yüksek eloya yükselince ne kazanmış oluyorsun?Hocam 1800 Saat Sabah Akşam Rank Kasmaya Çalışıp Beyinsiz Adamlar Tarafından Maç Kaybedince Böyle Bir Zihniyet Doğuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet Aynen
Yook
Bende Sorun Yok
Değil Ama Mecbur Kalıyon Bu Adamlara
Apex legends'i bıraktın böyle oldu geri yükle onuYok Hocam Ayak Uyduracak Ekip Yok Adamlar Ya Kötü Yada Map Bilgisi Yok Sadece Allahsız Gibi Dust 2 Oynamış Oyun Bilgisi 0 Böyle Tipler Var
Eğleniyorum Amaç Zaten Bunlar Eğlenmek Boş Boş Durmak Yerine Bi Hedef Amaç Yapıyorum1800 saat sabah akşam rank kasıp en yüksek eloya yükselince ne kazanmış oluyorsun?
Onda Kriz Geçirmiyordum En Azından Gidip Müzik Açıp Oynuyordum Cs KanserApex legends'i bıraktın böyle oldu geri yükle onu
@Yusufx, seni bu forumun Oyunolog'u ilan ediyorum.5. Oyunu bu kadar ciddiye almıcan oyunlar eğlenceli ve zaman geçirmek için.
Güncellemeden sonra düzeldi diyorlardıoyundaki donmalar gitti mi beyler ?