CS 2 SİNİR KRİZİ GEÇİRİYORUM

sakin ol

Hocam adam ciddiye almak istiyor belki? zevk alıyor ciddiye almaktan. Bende aynı durumları yaşadığım için arkadaşı anlıyorum.
Neden peki strese girmek zevk mi veriyor? sizce sağlıklı bir şey mi bu durum.

Altı üstü bir oyun, oynarken kriz geçirenler nasıl bir zihniyette hep merak etmişimdir.
Hocam 1800 Saat Sabah Akşam Rank Kasmaya Çalışıp Beyinsiz Adamlar Tarafından Maç Kaybedince Böyle Bir Zihniyet Doğuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam adam ciddiye almak istiyor belki? zevk alıyor ciddiye almaktan. Bende aynı durumları yaşadığım için arkadaşı anlıyorum.
Evet Aynen

Yook

oyundaki donmalar gitti mi beyler ?
Bende Sorun Yok

Neden peki strese girmek zevk mi veriyor? sizce sağlıklı bir şey mi bu durum.
Değil Ama Mecbur Kalıyon Bu Adamlara

sakin ol kasma :D sağlam ekip bulup girmen lazım

sakin ol kasma :D sağlam ekip bulup girmen lazım
Yok Hocam Ayak Uyduracak Ekip Yok Adamlar Ya Kötü Yada Map Bilgisi Yok Sadece Allahsız Gibi Dust 2 Oynamış Oyun Bilgisi 0 Böyle Tipler Var

Hocam 1800 Saat Sabah Akşam Rank Kasmaya Çalışıp Beyinsiz Adamlar Tarafından Maç Kaybedince Böyle Bir Zihniyet Doğuyor

Evet Aynen

Yook

Bende Sorun Yok

Değil Ama Mecbur Kalıyon Bu Adamlara
1800 saat sabah akşam rank kasıp en yüksek eloya yükselince ne kazanmış oluyorsun?

Yok Hocam Ayak Uyduracak Ekip Yok Adamlar Ya Kötü Yada Map Bilgisi Yok Sadece Allahsız Gibi Dust 2 Oynamış Oyun Bilgisi 0 Böyle Tipler Var
Apex legends'i bıraktın böyle oldu :D geri yükle onu

1800 saat sabah akşam rank kasıp en yüksek eloya yükselince ne kazanmış oluyorsun?
Eğleniyorum Amaç Zaten Bunlar Eğlenmek Boş Boş Durmak Yerine Bi Hedef Amaç Yapıyorum

Apex legends'i bıraktın böyle oldu :D geri yükle onu
Onda Kriz Geçirmiyordum En Azından Gidip Müzik Açıp Oynuyordum Cs Kanser

4-5 arkadaşınızla girmeyecekseniz ranked oyun oynamayın bence. 4 kişi bile girince 1 tane -3 IQ gelip oyunun içinden geçebiliyor 😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,097,660
Üyeler
174,599
Son üye
Mimar_DraculaNecmi
Geri