Normal saatlerini verdiğin oyuna kanser tipler gelirse sinir krizi geçirmemek biraz zorAltı üstü bir oyun, oynarken kriz geçirenler nasıl bir zihniyette hep merak etmişimdir.
Normal onlar yeni başlayan birine vahiy inmiyor ki zamanla öğrenecek haritalarıYok Hocam Ayak Uyduracak Ekip Yok Adamlar Ya Kötü Yada Map Bilgisi Yok Sadece Allahsız Gibi Dust 2 Oynamış Oyun Bilgisi 0 Böyle Tipler Var
Ne bu faceit olayı?Faceit paramı kazandırıyor bak şimdi iş değişir
Nickname'ini FEVRİFL4Y olarak değiştirirsen tamamdır.Benide En Sinirlisi İlan Et Sultanım
hep öyle geliyor bana da. 1 2 saatli 3 kişi vardı takımda npc gibiler deli oldumCs 2 Oynuyorum Baya Saatim Var 30 Maç Oynadım Beyinsiz Adamlar Yüzünden Düşük Puanda Başladım 30 Maçın 10 Maçını Kazandım Nerdeyse Üstüne Adamlar Çok Kötü Oynuyor Sinirleniyorum Adam Önündeki Adamı Vurmuyor Bilerek Artislik Yapacam Diye Sonra Ölüyor Round Gidiyor Patlıyorum Üstüne Adamlara Diyorum Ki Outside Gelin Kazanıyoruz 2 Smoke Atıp Secret Gidek Zaten B Temiz Girek Diyorum Adamlar İnatla Lobby Gidip Bekliyorlar Ve Ölüyorlar Adamlar Her Round Yaptı Sattı Adamlara Diyorum Beklemeyin Zaten 2 Smoke Var Adamlar Hala Bekleyip Flash Atıyor Side Bakmıyorlar Tunelde Geziyorlar Patlıyorum Maç Kazanamıyorum Kriz Geçiriyorum Sizce Ne Yapayim Çözüm Sunar Mısınız
Takım bulmaya çalışCs 2 Oynuyorum Baya Saatim Var 30 Maç Oynadım Beyinsiz Adamlar Yüzünden Düşük Puanda Başladım 30 Maçın 10 Maçını Kazandım Nerdeyse Üstüne Adamlar Çok Kötü Oynuyor Sinirleniyorum Adam Önündeki Adamı Vurmuyor Bilerek Artislik Yapacam Diye Sonra Ölüyor Round Gidiyor Patlıyorum Üstüne Adamlara Diyorum Ki Outside Gelin Kazanıyoruz 2 Smoke Atıp Secret Gidek Zaten B Temiz Girek Diyorum Adamlar İnatla Lobby Gidip Bekliyorlar Ve Ölüyorlar Adamlar Her Round Yaptı Sattı Adamlara Diyorum Beklemeyin Zaten 2 Smoke Var Adamlar Hala Bekleyip Flash Atıyor Side Bakmıyorlar Tunelde Geziyorlar Patlıyorum Maç Kazanamıyorum Kriz Geçiriyorum Sizce Ne Yapayim Çözüm Sunar Mısınız