talhaaltinsk
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Talha Altınışık
Bugün akşam üzeri durduk yere steam hesabım bloke oldu ve Melissa Hayes isimli steam yetkilisi mesaj attı ve hesabınızda ip adresinizde vpn ile steam girildiği ile ilgili şüpheli girişler tespit ettik, hesabınızı incelememiz gerek diye mesaj attı. İlk önce vpn ile ilgili güvenlik soruları sordu. Ondan sonra cs envanterimi ek bi hesaba yedeklemem ve hesabı incelememiz gerek dedi. Hesabınız incelendikten sonra blokeniz açılacaktır dedi. Bende korkudan dolandırıcı olabilir diye steam şifremi değiştirdim ve Steam yetkilisiyle olan konuşmalarım silindi. Ve şuan hesabım blokeli olarak kaldı. Steam desteğe yazdım bekliyorum. Fakat daha önce böyle bir durum yaşayan var mı? Google'da hiç böyle bir durum yaşayan kimse bulamadım. Yardımcı olabilecek birisi çıkar mı acaba?
Not: Steam yetkilisiyle olan birkaç konuşmanın ss'ini aldım. Gerçekten yardımcı olabileceğini düşünen arkadaşlara discorddan atabilirim ss'leri
Not: Steam yetkilisiyle olan birkaç konuşmanın ss'ini aldım. Gerçekten yardımcı olabileceğini düşünen arkadaşlara discorddan atabilirim ss'leri