Neler Yeni

CS 2'de haksız yere ban yer miyiz?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
kanka csyi bırak hayatımda cheat engıne bıle kulalnmadım mıllet ban yerken gorunce bende bı korktum. aha bak bıtane daha buldum
Takma bunları hatta belki baktığın kişi hile bile kullanıyor olabilir veya bende videosunu çekmiştim hatta m_yaw bind kodunu kulananlar yiyordu hile olarak algılanıp

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Beyler TP'de şöyle bir konu gördüm;

Konu açan adamla hesaplarımız birbirine benzer. Saati yüksek, leveli yüksek falan.

Ben adamın hile olmadığı yönündeyim. Rastgele bi ban gibi görünüyor.

Bende birazcık tırstım. Sizce böyle bişey olur da biz de ban yer miyiz? Envanterimi oynamadığım yan hesaba falan atsam mı bir süre? Çünkü ben ban yersem eğer CS'den bilgisayarımı falan herşeyi satar oyun camiasından çekilirim.

hatalı ban kesinlikle mümkün, tecrübeyle sabit
ama büyük ihtimal çok küçük bi ihtimaldir

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
Klavye ayarlarına gelip konsol için ESC tuşunu ayarla. Olmazsa CFG dosyasını silersen düzelir.
hiç bişekilde olmuyor dedigin gibi cfg ayar dosyasınıda sildim bu seferde mausu görmüyor oyun hiç bişeye tıklanmıyor klavye ayarlarına da giremiyorum sıkıntı o sol tıka ayarlı oldugu için tıkladıgım gibi konsol sayfası acılıyor silip tekrar yüklesem nolur

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Mehmet
Şu anda yüksek sens ile spinbot taklidi yapanlar dahi ban yiyebiliyor. Şüpheye mahal verecek hareketlerden kaçının sorun olmaz. Cs2 ye ow geldiğinden de hiç haberim yoktu, enteresan.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf

Konu açan adamla hesaplarımız birbirine benzer. Saati yüksek, leveli yüksek falan.

Bende birazcık tırstım. Sizce böyle bişey olur da biz de ban yer miyiz? Envanterimi oynamadığım yan hesaba falan atsam mı bir süre? Çünkü ben ban yersem eğer CS'den bilgisayarımı falan herşeyi satar oyun camiasından çekilirim.

overwatch nadiren yeniyor hatalıysa zaten açılıyor. fakat overwatchtan report yiyip birde üstüne anticheatin 3 parti yazılım tespit ederse bilgisayarında işte o kısım mokoko :) genelde şöyle bir savunma oluyor overwatchtan ban yiyeynlerinde '' bişey yapmadım ki sadece diğer oyunlarda kullandığım macro vardı''

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Emre
Aga arkadaşlarla 3 hafta lost ark oynadık, bıraktıktan 9 ay sonra banlandık, valve de vac sistemini canı sıkıldıkça oyuncu sayısı düştükçe inceleyip banwave adı altında salıyor
Geçmişe yönelik ban sistemi var can sıkıntısı değildir
Mesaj otomatik birleştirildi:

abi bak bizde yiyecez gibime geliyo rastgele instagram yorumunnda bile yiyen var
Tecnopattaki arkadaşı bilmiyorum ama bunu diyenlerin çoğu kolpa adam hileciyi banlayamıyor gidip bizimi banlıcak

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
hiç bişekilde olmuyor dedigin gibi cfg ayar dosyasınıda sildim bu seferde mausu görmüyor oyun hiç bişeye tıklanmıyor klavye ayarlarına da giremiyorum sıkıntı o sol tıka ayarlı oldugu için tıkladıgım gibi konsol sayfası acılıyor silip tekrar yüklesem nolur
Hocam CFG silersen ayarlar otomatik silinecek zaten. Oyunu silme.

abi bak bizde yiyecez gibime geliyo rastgele instagram yorumunnda bile yiyen var
Hocam paranoyak olmaya gerek yok. 1-2 kişi yedi diye herkes yemez. Adam da OW yemiş zaten VAC değil.

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Ben de şunu görmüştüm, konsolda 180 derece dönme komutu ban sebebiymiş CS:GO'da sorunsuz olan.
Ne işe yaradığını bilmediğiniz komutları denemeyin diyorlar.

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Geçmişe yönelik ban sistemi var can sıkıntısı değildir

Tecnopattaki arkadaşı bilmiyorum ama bunu diyenlerin çoğu kolpa adam hileciyi banlayamıyor gidip bizimi banlıcak
Steame bildirim bandan 3-4 ay sonra geldi, amazon desteğe yazdık açıldı banlar ama steamde vac dışı ban yazıyor çok saçma :D öyle kaldı steame yazdım düzeltmediler

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
Hocam CFG silersen ayarlar otomatik silinecek zaten. Oyunu silme.

Hocam paranoyak olmaya gerek yok. 1-2 kişi yedi diye herkes yemez. Adam da OW yemiş zaten VAC değil.
geç kaldım artık sildim tekrar 30 gb yüklüyorum

Hasan enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Hasan enes

Çok düşük ihtimal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,765
Üyeler
161,132
Son üye
KaizenTaha
Top Bottom