S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,340
- Konu Sahibi Konu Sahibi
yeni cikan skinler pek hosuma gitmiyor ya. altin arabesk haricÇok fiyat farkı yoksa ak nightwish al.
yeni cikan skinler pek hosuma gitmiyor ya. altin arabesk haricÇok fiyat farkı yoksa ak nightwish al.
mag 7 ve pp bizon ne kadarHocam benim envantere bi göz atabilirsiniz zamanında baya araştırma yapıp toplamıştım arkadaşlarla oynarız diye (asla birlikte oynamadık)![]()
usp elimde var floatıda fena isterseniz satabilirimNasıl skinler sizce? Aynı fiyata şunu al dediğiniz skin varsa söylebeilirsiniz. Aşağı yukarı 1500 TL falan.
https://steamcommunity.com/id/shivacsgo/Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
90a anlasalimusp elimde var floatıda fena isterseniz satabilirim
kanka slate yerine redline kullanirim ya slate cok sadeMaçta birinden görüp bu keleşi yaptım( 4 mavi stickerli slate) oyunda çok güzel duruyor fp keleş isteyenler bakabilir. Ayrıca güzel orta fiyatlı deagle arıyorsanız yine stat trak ışık huzmesi çok güzel. Awpde ise herkesin bildiği gibi savaş görmüş safari ağı.
![]()
Steam Community :: 99 :: Item Inventory
steamcommunity.com
kanka glock haric hepsini kullandim ya. awp fever dream 1 yil falan kullandim o da baydi artiik. bende boyle renkli bi envanter pesindeyim biraz da pahali olmasini istiyorumBenim böyle sevdiklerim.
Paran varsa zaten redline alacaksın kral slate 60tl bir şey. Zaten bomboş kullanılmıyor çıkartma o skinin olayı.90a anlasalim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kanka slate yerine redline kullanirim ya slate cok sade
Renkli keleş mi istiyorsun aquamarin intikam al hem renklidir hem hissiyatı güzeldir.kanka glock haric hepsini kullandim ya. awp fever dream 1 yil falan kullandim o da baydi artiik. bende boyle renkli bi envanter pesindeyim biraz da pahali olmasini istiyorum
zaten aquamarin imparatorice neon devrimu arasinda gidip geliyorum. biraz ucuz olsa bunu alirdim hissiyat bakimindan bana daha iyi gibi geliyorParan varsa zaten redline alacaksın kral slate 60tl bir şey. Zaten bomboş kullanılmıyor çıkartma o skinin olayı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Renkli keleş mi istiyorsun aquamarin intikam al hem renklidir hem hissiyatı güzeldir.
Fuel injector da çok güzel evet.zaten aquamarin imparatorice neon devrimu arasinda gidip geliyorum. biraz ucuz olsa bunu alirdim hissiyat bakimindan bana daha iyi gibi geliyor
ama işte 2-3k. skin changer ile kullaniyordum zamaninda. bidaha mi kullansam diye dusunuyorum xxhwizjxFuel injector da çok güzel evet.