olabilir arkadaşlarımın rankı düşüktü bende yoldaş oynadığım için dereceli kasmıyordum o yüzden rankım yoktu girdim onlarla 42 kill oluncaRekabetçi maçında ranksız şekilde ortalamanın üstünde oynarsanız sizi daha iyi oyuncularla oynatmak için diye biliyorum.
ben yanlış biliyormuşum galiba. Ranksız 2 maç üst üste alınca veriyor.olabilir arkadaşlarımın rankı düşüktü bende yoldaş oynadığım için dereceli kasmıyordum o yüzden rankım yoktu girdim onlarla 42 kill olunca
Ondan dolayıdır hocamboşver beyin yoksunlarını görmezden geliyorum ben sende deneyebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet
Boş yapan sensin. Birini Türkçesi ile aşağılarken Türkçen sıfır.Sen bir tık boş mu yapıyorsun sanki ? önemsiz birileri ile konuşurken yazım yanlışlarım umurumda olmuyor, senin gibi)
Yaşın maksimum 10.Karşına gelsem abi diyeceksin, klavye bebeliği yapma.
FloW#6803 DC ekle abisi gel öğreteyim forumu sanaBoş yapan sensin. Birini Türkçesi ile aşağılarken Türkçen sıfır.
Yaşın maksimum 10.
T büyükSenin ortaokul da türkçen kaç tı?
tT büyüt
Komik cevapları değiştirmeyi mi öğrendin sen heh
yazık kafanaKomik cevapları değiştirmeyi mi öğrendin sen heh
Başka şeyler biliyorsan söyle hadiyazık kafana
Yaşın 14 olduğu için salıyorum seni hadi başka ötede oynaBaşka şeyler biliyorsan söyle hadi
Espri de yapıyor bak @5x_d4emon ne komik buYaşın 14 olduğu için salıyorum seni hadi başka ötede oyna)