faceit 10lvlda var mı?Kurutuluşun yok onlardanfaceit 10lv de bile var o. tek çözüm arkadaş yapmak takım yapmak. Burda konu falan aç erken saatlerde rankına göre oyuncular bul.
Csgo nun bütün ranklarında heryerinde var o tip insanlar. Senin kötü ingilizcene tilt olup maç satıyorlarfaceit 10lvlda var mı?
Doğrudur ama 10lvlda olacağını sanmıyorumCsgo nun bütün ranklarında heryerinde var o tip insanlar. Senin kötü ingilizcene tilt olup maç satıyorlar![]()
İnşallah bir gün çıkarsın ve ne dediğimi anlarsınDoğrudur ama 10lvlda olacağını sanmıyorum
İnşallah bir gün çıkarsın ve ne dediğimi anlarsınhaklıymış dersin.
Anne bu oyunbozancılık yapıyor yaa (!)merhaba , az önce cs girdim bile bile beni öldürüp flaş atan gerizekalılardan nasıl kurtulabilirim
Rank? cs go kaç saatin var?merhaba , az önce cs girdim bile bile beni öldürüp flaş atan gerizekalılardan nasıl kurtulabilirim
230 saatim var son rekabetçi hiç girmezdim bu aralar sardı 5 günde silver 3 oldumRank? cs go kaç saatin var?
hizmet madalyasına kasıuorum son 4 rütbe kaldı 36 rütbeyimRank? cs go kaç saatin var?
Merhaba,merhaba , az önce cs girdim bile bile beni öldürüp flaş atan gerizekalılardan nasıl kurtulabilirim