Hocam diğer kalan silahlarda skin yok diğerlerine öneriniz var mı 4 TL lik mi topliyim diğerleriniM4 hyperbeast, awp atheris, m4 örümcek zambağı
hepsine skin almakla uğraşma m4 ak awp hariç çokta önemli değil. en çok oynadığın silahlar arasında awp yoksa o da önemli değil. 400 tl ye bir sürü abuk subuk skin almaktansa bir tane pahalı güzel bir şey almak daha mantıklıHocam diğer kalan silahlarda skin yok diğerlerine öneriniz var mı 4 TL lik mi topliyim diğerlerini
Anladım az aşınmış mı görevde kullanılmış mi almalıyımhepsine skin almakla uğraşma m4 ak awp hariç çokta önemli değil. en çok oynadığın silahlar arasında awp yoksa o da önemli değil. 400 TL ye bir sürü abuk subuk skin almaktansa bir tane pahalı güzel bir şey almak daha mantıklı
Önerin var mı ?bazılarının görevde kullanılmış ve az aşınmış ile nerdeyse farkkı yok kanka hepsini oyunda incele öyle al bazen savaş görmüşler bile iyi olabiliyor yani
hiç araştırma yapmadım kanka param olmadığı için :d daha bilgili adamlar vardırÖnerin var mı ?
cs2 çıktığında gelecek olan skinler çok güzel olacak bence onlara da bak gelinceCs2 gelmeden bazı skinler aldım lakin önemli sayılacak silahlara skin almadım (ak hariç) 400 TL ye güzel gorunen ve artabilecek skin önerinizi alırım
O zaman pahalı olmaz mıcs2 çıktığında gelecek olan skinler çok güzel olacak bence onlara da bak gelince
Steamde float değerine nasıl bakıyoruzAz aşınmış skin alırken en düşük float değerine sahip olanı almaya çalış