CS Fiyatları Sabitlenir Mi?

yunus99

80+
Reaksiyon skoru
9
Şu anki fiyatlar sizce kalır mı, 1 haftadır böyle fiyatlar. Beklenen bir düşüş de olmadı tradedan alınan bıçakların satışından sonra. Bu fiyatlar böyle kalır mı kalırsa ne kadar kalır fikriniz nedir?

bence düşücek ben sattım çıktım herşeyi hiçbirşeye güvenemeyiz artık stickerlarda sökülebilir duruma gelicek gibi duruyor sadece eğlence için alıp oynama zamanı geldi çinliler piyasadan çekiliyor yavaştan büyük traderlarda gizliden satıyor ohnepixel gibi manipülatörler polyanacılık oynayarak biraz ayakta tutuyor ama gizliden satıyor itemlerini csfloat markette görüyorum yakından takip ettiğim birisiydi

ek olarak hiçbir risk koruması olmayan bir piyasa çinliler gelmeden normal haldeydi bir gecede iflas edebilirsiniz ama borsada devir kesici banka korumaları devlet koruma mevduatları olduğu için güven ortamı var yinede kısmi olarak cs gibi oyunlar asla piyasa gözüyle bakılmamalı eglence olarak kalmalı 1k doların üstüne pek çıkılmamalı kendim böyle davrandım hep 1 k doları satıp çıktım çöküşten hemen sonra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,982
Üyeler
183,778
Son üye
yikheuen
Geri