CS G.O KONSOL KODLARI

cagriunveren

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
379
Merhabalar,
CS G.O'yu birçoğunuz, hatta neredeyse hepiniz biliyorsunuzdur. Ben de yaklaşık 1.5 aydır ciddi şekilde bu oyuna sarmış durumdayım. Fakat oyunda bir şey fark ettim. E-sporcuların videolarını izlerken ctrl bastıkları zaman daha hızlı eğilip kalkıyorlar. Ben bastığımda daha geç eğilip kalkıyor. Acaba onun ayrı bir konsol kodu mu var?
Ve oyun içerisinde işime yarayacak konsol kodlarını (ne işe yaradıkları ile beraber) yazar iseniz çok mutlu olurum.

Serverla alakalı bir durum mm sunucuları 64 tickte çalışıyor. İzledigin esporcular 128 tick serverda oynuyor.

Merhabalar,
CS G.O'yu birçoğunuz, hatta neredeyse hepiniz biliyorsunuzdur. Ben de yaklaşık 1.5 aydır ciddi şekilde bu oyuna sarmış durumdayım. Fakat oyunda bir şey fark ettim. E-sporcuların videolarını izlerken ctrl bastıkları zaman daha hızlı eğilip kalkıyorlar. Ben bastığımda daha geç eğilip kalkıyor. Acaba onun ayrı bir konsol kodu mu var?
Ve oyun içerisinde işime yarayacak konsol kodlarını (ne işe yaradıkları ile beraber) yazar iseniz çok mutlu olurum.
Dostum o tamamen server ile alakalı
128 tick bir server da dene birde 64 tickte dene farkı anlayacaksın :d
konsol kodlarına gelince de
BENİM KODLARIM ;
fps_max 0
bindToggle CapsLock cl_righthand 0 (Bu kod capslock tuşuna basıldığındabastığında el değiştirir)

Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.

Geri