cevabım yok ama bi sorum var steamden mi alıp bynogame de satacaksın yoksa başka platformdan mıBynogame de satmak için 140 TL lik skin alacam. En çok hangi skinler alınır?
Steamden alacağım. Neden?cevabım yok ama bi sorum var steamden mi alıp bynogame de satacaksın yoksa başka platformdan mı
steamden alıp satmak bana mantıksız geliyorda steam falan pay alıyor bynogame de alacak falanSteamden alacağım. Neden?
Başka platformdan aldığım 2 skin var.cevabım yok ama bi sorum var steamden mi alıp bynogame de satacaksın yoksa başka platformdan mı
Steamde birikmiş vardı alıp satmıyorum yani. D-Market'den 2 skin aldım bi onları al sat için aldım.steamden alıp satmak bana mantıksız geliyorda steam falan pay alıyor bynogame de alacak falan
hesapta duran harcamadığın para ise sıkıntı yokBaşka platformdan aldığım 2 skin var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Steamde birikmiş vardı alıp satmıyorum yani. D-Market'den 2 skin aldım bi onları al sat için aldım.
m4a4 az aşınmış tenha boşluk yada awp heyezan var az aşınmış alarak çok rahat satarsın güzel skinler.Bynogame de satmak için 140 TL lik skin alacam. En çok hangi skinler alınır?
Valla hiç dikkatimi çekmemişti.
Sağolasın bakayım onlarada.m4a4 az aşınmış tenha boşluk yada awp heyezan var az aşınmış alarak çok rahat satarsın güzel skinler.
tabi gelcek parayı falan hesapla ona göre hareket etak slate ft alabilirsin iki tane
Aynen hocam herşeyi hesapladım ben raad olun.100 lira altına %15 100 lira üstüne %10 komisyon vardı eskiden , hala öyleyse 140lık tek item alman daha mantıklı.