Neler Yeni

Yardım Cs go 150+ fps ama sanki 30 fps oynuyorum

Ömər Züliyev

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Ömer Züliyev
Arkadaslar cs go da rahat 150 fpsi geçiyor ama sanki 60 fps degil gibi oyun. Televizyona bagli bu arada pc. Neden 60 fps gibi gozukmuyor? TV 60 hz bu arada

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Hayir ilk kez cs go oynuyorum, pc yi yeni aldim. Ama 60 fps gibi gozukmuyor buna eminim
FPS oyunları hızlı olduğu için sana öyle geliyor olabilir konun üste çıksın diye yazıyorum
Benden bu kadar konu hakkında daha bilgim yok

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,421
İsim
Hacı
Tv den ötürü olabilir.
Bu arada sisteminiz nedir? Drop mu oluyor?

ali_ç

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ali ÇİMEN
Hocam TV'nin yenileme hızı 30Hz falandır TV'den bu tür FPS oyunlarda masaüstü monitör performansı beklemeyin.

Ömər Züliyev

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Ömer Züliyev
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

-reVa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
reva sımsek
Instagram
reva.aha
KANKA AYNI ŞEYLERİ BENDE YAŞIYORUM GENELDE FORMAT SONRASI VEYA PC Yİ 4 - 5 AY BOYUNCA FORMATLAMAYINCA OLUYOR KENDİ TECRÜBEMDEN BAHSEDEYİM BEN GERÇEKTEN ÇOK KARŞILAŞTIM BU SORUNLA SSD DE YER KALMAYINCA YAŞANABİLİYOR OYUNU YENİ YÜKLEDİĞİNDE YAŞANABİLİYOR VEYAHUT UZUN SÜREDİR PC YE FORMATLAMADIĞINDAN KAYNAKLANIYOR OLABİLİR BUNUN İÇİNDE EKRAN KARTI AYARLARINI DÜZGÜN VE OYUN İÇİN GRAFİK LERİ OLABİLDİĞİNCE DÜŞÜKTE + OYUN AYARLARINDA BANT GENİŞLİĞİNİ SON DERECE SINIRLIDA BIRAKMIŞ OLABİLİRSİN GENEL OLARAK BANT GENİŞLİĞİNDEN KAYNAKLIDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Tahminen bir sonraki güncellemeye düzelir. CS:GO'da güncelleme sonrası oluşan sıradan bir optimizasyon sorunu. FPS'in graph kısmına işlemeyecek kadar kısa bir süreliğine (örn. 3 salise) FPS'in aşırı düşüp geri eski haline geliyor ve sen bu yüzden drop / düşük FPS alıyor gibi hissediyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

KANKA AYNI ŞEYLERİ BENDE YAŞIYORUM GENELDE FORMAT SONRASI VEYA PC Yİ 4 - 5 AY BOYUNCA FORMATLAMAYINCA OLUYOR KENDİ TECRÜBEMDEN BAHSEDEYİM BEN GERÇEKTEN ÇOK KARŞILAŞTIM BU SORUNLA SSD DE YER KALMAYINCA YAŞANABİLİYOR OYUNU YENİ YÜKLEDİĞİNDE YAŞANABİLİYOR VEYAHUT UZUN SÜREDİR PC YE FORMATLAMADIĞINDAN KAYNAKLANIYOR OLABİLİR BUNUN İÇİNDE EKRAN KARTI AYARLARINI DÜZGÜN VE OYUN İÇİN GRAFİK LERİ OLABİLDİĞİNCE DÜŞÜKTE + OYUN AYARLARINDA BANT GENİŞLİĞİNİ SON DERECE SINIRLIDA BIRAKMIŞ OLABİLİRSİN GENEL OLARAK BANT GENİŞLİĞİNDEN KAYNAKLIDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
Formatla gram alakası yok, sadece optimize sıkıntısı.

-reVa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
reva sımsek
Instagram
reva.aha
Tahminen bir sonraki güncellemeye düzelir. CS:GO'da güncelleme sonrası oluşan sıradan bir optimizasyon sorunu. FPS'in graph kısmına işlemeyecek kadar kısa bir süreliğine (örn. 3 salise) FPS'in aşırı düşüp geri eski haline geliyor ve sen bu yüzden drop / düşük FPS alıyor gibi hissediyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Formatla gram alakası yok, sadece optimize sıkıntısı.
ŞÖYLE DİYEYİM BENİM KASA 300 FPS ALDIRIYOR BU DEDİĞİN SIKINTI HASIL OLDUĞUNDA ÇÖZÜMÜ EKRAN KARTI AYARLARINDA BULABİLİYORUM. BAZENDE OYUNDAYKEN BANT GENİŞLİĞİ SINIRSIZDAN , SON DERECE SINIRLIYA GEÇMİŞ OLUYOR ANLAM VEREMİYORUM DÜZELTİĞİM ZAMAN İSE SIKINTISIZ DEVAM EDİYORUM.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
ŞÖYLE DİYEYİM BENİM KASA 300 FPS ALDIRIYOR BU DEDİĞİN SIKINTI HASIL OLDUĞUNDA ÇÖZÜMÜ EKRAN KARTI AYARLARINDA BULABİLİYORUM. BAZENDE OYUNDAYKEN BANT GENİŞLİĞİ SINIRSIZDAN , SON DERECE SINIRLIYA GEÇMİŞ OLUYOR ANLAM VEREMİYORUM DÜZELTİĞİM ZAMAN İSE SIKINTISIZ DEVAM EDİYORUM.
Bağırma. Ek olarak neyden bahsettiğini anlayamıyorum biraz daha düzgün yazar mısın? İnternetini ilgilendiren bant genişliği ayarıyla FPS'in ne alaka ki?

Top Bottom