CS-GO 2 için ryzen 3600 mü i5 10600k mı?

Yani önbellek olarak 3600 daha önde aslında, 10600K testlerde geçiyor genellikle ama darboğaz kısmı işin içine girince nasıl bir fark olur bilemeyiz. Hazır iki sistem de elinde mevcutsa ikisinde de dene ona göre kendin karar ver
Darboğaz olmadan neyi bilemeyiz tam olarak? İşlemciler zaten darboğaz yapacak senaryoda test edilir. 10600k tartışmasız daha güçlü bir işlemci

Darboğaz olmadan neyi bilemeyiz tam olarak? İşlemciler zaten darboğaz yapacak senaryoda test edilir. 10600k tartışmasız daha güçlü bir işlemci
Oyun açısından bariz daha iyi bunu bende biliyorum.
Ancak ben cs go için sordum ryzen ön belleği yüksek olduğu için cs fazla fps verir mi die
Genel oyun için sormadım.

Ben burada işlemcilerin gücünden bahsetmedim, birisinin önbelleği diğerinden 20 MB fazla. Eğer önbelleği fazla diye darboğazı azaltacaksa 3600 doğru tercih olacaktır. Kimse 2020 yılında iki işlemci için 2025 yılında çıkacak kartı düşünerek test yapmaz. Arkadaş kendisi de diyor zaten iki sistem de elimde mevcut diye, bizim burada tartışmamız veya fikir paylaşmamız gereksiz. İki sistemi de test edip kendisi karar verebilir hangisinde oynayacağını çünkü sıfırdan satın alım yapmayacak.

Ben burada işlemcilerin gücünden bahsetmedim, birisinin önbelleği diğerinden 20 MB fazla. Eğer önbelleği fazla diye darboğazı azaltacaksa 3600 doğru tercih olacaktır. Kimse 2020 yılında iki işlemci için 2025 yılında çıkacak kartı düşünerek test yapmaz. Arkadaş kendisi de diyor zaten iki sistem de elimde mevcut diye, bizim burada tartışmamız veya fikir paylaşmamız gereksiz. İki sistemi de test edip kendisi karar verebilir hangisinde oynayacağını çünkü sıfırdan satın alım yapmayacak.
Ne önbellekmiş be😂

Hocam eğer Z serisi anakartın varsa yap overlock kullan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,908
Üyeler
184,356
Son üye
technova
Geri