umarım çekersiniz hocamböyle teklif gönderildi de kalmaz umarım neyse yatayım yarın şehir dışına gidip geleceğim akşama çekebilirim umarım
ben üye oldum fakat günlük bedava kasayı felan açtırmıyor ne yapmam lazımüye oluyosun sonra yayıncıların falan kodları oluyor onu giriyorsun 50cent veriyor. Ayrıca beleş kasalar var günlük kasa diye onlardan da 25cent 5 cent falan çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunda yok
1dolar mi yüklemek lazım kasa açmak içinüye oluyosun sonra yayıncıların falan kodları oluyor onu giriyorsun 50cent veriyor. Ayrıca beleş kasalar var günlük kasa diye onlardan da 25cent 5 cent falan çıkıyor
bunda yok
Yok direkt para yüklemeden açabiliyorsun1dolar mi yüklemek lazım kasa açmak için
yayıncıların keydrop kodları var onları gir beleş 55cent alıyon1dolar mi yüklemek lazım kasa açmak için
Anlık olarak çektim hocam. üstüne bir de kalan parayla case battle oynadım 2.5 dolar ordan aldım 50 liralık bir skin de öyle çekicem ikisini 500'e okuturum kasa alıcam gibi duruyorumarım çekersiniz hocam
banada denk gelse bi yatırdı geçemn 25 tlyi 1 milimleYok direkt para yüklemeden açabiliyorsun
yayıncıların keydrop kodları var onları gir beleş 55cent alıyon
Anlık olarak çektim hocam. üstüne bir de kalan parayla case battle oynadım 2.5 dolar ordan aldım 50 liralık bir skin de öyle çekicem ikisini 500'e okuturum kasa alıcam gibi duruyor
Doğum günü hediyem oldu valla böyle denk gelemez
çıkan itemi topla diyerekmi çekiyoruz ?Hayır
183tllik fabrikadan yeni çıkmış galil çektim sitedenHayır