Bu arkadaşın attığı sistem alınabilir içerisinde vega 8 bulunmasına rağmen bazı harici işlemcilerden daha iyi performanslı
2200g sitemleri iyi ama ailem o fiyatlara bile çıkmıyo taksit diyorum yok para biriktirem diyom okul harçlığıda almıyom evden götürüyom çok sıkıntı lolde hergün kanser olmaktan bıktım Allah sabır versinBütçeni belirtseydin daha doğru önerilerde bulunabilirdik. Anladığım kadarıyla bütçen fazla değil o yüzden yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi AMD 2200G veya 3200G işlemcisi olan bir sistem fazlasıyla işini görecektir.
anakartın modelini söylersen ve bütçeni belki yardımcı olabilriz2200g sitemleri iyi ama ailem o fiyatlara bile çıkmıyo taksit diyorum yok para biriktirem diyom okul harçlığıda almıyom evden götürüyom çok sıkıntı lolde hergün kanser olmaktan bıktım Allah sabır versin
Asus P5G41T mlx 775 pinanakartın modelini söylersen ve bütçeni belki yardımcı olabilriz
1000 tl üstüne çıkmak istemiyom fazla eğer önemli gark olcaksa çıkılabilir elimdeki ramide kullabilirim 4gb kingstonAsus P5G41T mlx 775 pin