TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
dün oynadım sağlam bi rek attım oyunu kapattım bu sabah yine girecektim ki böyle kaldı napmalıyım
Kapsüller vs. kalktığı için bir yoğunluk olabilir diye düşünüyorum da pek sanmıyorum, arada bir oluyor modem kapa aç yapın düzelir gibime geliyor.dün oynadım sağlam bi rek attım oyunu kapattım bu sabah yine girecektim ki böyle kaldı napmalıyım
denicemm hemenKapsüller vs. kalktığı için bir yoğunluk olabilir diye düşünüyorum da pek sanmıyorum, arada bir oluyor modem kapa aç yapın düzelir gibime geliyor.
yok düzelmediKapsüller vs. kalktığı için bir yoğunluk olabilir diye düşünüyorum da pek sanmıyorum, arada bir oluyor modem kapa aç yapın düzelir gibime geliyor.
Biraz beklemekten zarar gelmez diye düşünüyorum, yoğunluk var malum kapsüllerden olabilir. Bu sabah 5 gibi kalktı kapsüllerdenicemm hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok düzelmedi
desteğe yazdımBiraz beklemekten zarar gelmez diye düşünüyorum, yoğunluk var malum kapsüllerden olabilir. Bu sabah 5 gibi kalktı kapsüller
ulan dün 30 kapsül açttım ve battım bekleseydim akrdaymışımBiraz beklemekten zarar gelmez diye düşünüyorum, yoğunluk var malum kapsüllerden olabilir. Bu sabah 5 gibi kalktı kapsüller
Ben de envanterime giremiyorum mesela CS:GO envanterime şu anda.desteğe yazdım
Tabi, zaten 4 gün önce söylendi kapsüller kaldırılacak diye 7 tane açmıştım ben de dün ama bir şey çıkaramadık tabiidesteğe yazdım
ulan dün 30 kapsül açttım ve battım bekleseydim akrdaymışım
Tabi, zaten 4 gün önce söylendi kapsüller kaldırılacak diye 7 tane açmıştım ben de dün ama bir şey çıkaramadık tabiidesteğe yazdım
ulan dün 30 kapsül açttım ve battım bekleseydim akrdaymışım
yabancı forumlara ve tartışmalara baktım herkeste aynıBen de envanterime giremiyorum mesela CS:GO envanterime şu anda.
Tabi, zaten 4 gün önce söylendi kapsüller kaldırılacak diye 7 tane açmıştım ben de dün ama bir şey çıkaramadık tabii
Tabi, zaten 4 gün önce söylendi kapsüller kaldırılacak diye 7 tane açmıştım ben de dün ama bir şey çıkaramadık tabii
ben bilmiyordum nerede söylendi yaBen de envanterime giremiyorum mesela CS:GO envanterime şu anda.
Ne kapsülü kalktı oyundan bilgi versene.Biraz beklemekten zarar gelmez diye düşünüyorum, yoğunluk var malum kapsüllerden olabilir. Bu sabah 5 gibi kalktı kapsüller
sticklerNe kapsülü kalktı oyundan bilgi versene.
2022 Antwerp sticker ve imza kapsülleriNe kapsülü kalktı oyundan bilgi versene.
denicemHocam ölüm maçı aratın sağ tarafta rankınız gözükene kadar , daha sonra durdurun istediğiniz oyun modunu başlatın.
not: ölüm maçı aratma süresi 10 dakikayı bulabilir bana 5 dakikada buldu