Neler Yeni

Yardım EPİC GAMESDEN ALDIGIM FC 24 KOLUMU GÖRÜYO BASIYO KLAVYEDEN BASMIŞIM GİBİ OLUYO

Emorip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed Emir
Ben bi 4 5 ay önce epic gamesden indirimde iken fc 24 aldım 1 ay felan oynadım ama sonra sorunlar çıkmaya başladı kolla ilgili kolumu algılamıyordu basmıyordu tuslara felan sonra sildim oyunu ve yeniden yükledim şimdi dünden beri ugrasıyorum dün a tusuna basın oyuna girin yazma yerinde basıyodum hic girmiyodu bu sabah ise bu sefer basıyor giriyor ama klavyeden girmişim gibi algılıyor yani sanki klavyedeki enterdan basmısım gibi algılıyor sonrada klavye tuslarına dönüyor iste ama ana menülerde felan takılabiliyom dolasabiliyom sonra ayarlardan degistiriyim dedim kolla girince olur dedim ama kontrolleri ayarla yerine koldan a tusuyla giriyom ama yine klavyeden basıyomusum gibi algılıyo klavye ayarlarını gösteriyo olmuyo lütfen birileri yardım etsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
abdulsamed çabuk
birdaha deneyip gelecem biraz uzun sürebilir
dediğim gibi yap oyun açılamdan önce acarsan ea xoutputu oyunun kendisi gibi görüyor oyun açılmıyor ama çalışıyor olarak görünüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

sey stemaden girmeme gerek varmı yoksa direk epic gamesden girince oluyomu
direk epic den ea bağlan gir

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
abdulsamed çabuk
dediğim gibi yap oyun açılamdan önce acarsan ea xoutputu oyunun kendisi gibi görüyor oyun açılmıyor ama çalışıyor olarak görünüyor

1731572585315.png

tam şu altaki bar doluğunda aç

Semhtunc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Semih Tunç
Başka bir şey yapmana gerek yok. Normalde bir uygulama vs olmadan görmesi lazım da kolun eskin yada uyumlu olmadığı için görmüyor olabilir

Emorip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed Emir

knk oluyo ama su gamepadin kolu kendi kendine asagıya iniyo yukarı cıkıyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
abdulsamed çabuk
knk oluyo ama su gamepadin kolu kendi kendine asagıya iniyo yukarı cıkıyo
knk çok basit de bana ekran paylaşman lazım yada xoutputa girip joistikleri oynatıp videosunu atman lazım

knk çok basit de bana ekran paylaşman lazım yada xoutputa girip joistikleri oynatıp videosunu atman lazım
yukarı aşağımı yoksa sağa solamı ona göre x y leri reverse yapman lazım bide kolda analog tuşu varsa açmamışsan ondanda sıkıntı çıkıyor

yukarı aşağımı yoksa sağa solamı ona göre x y leri reverse yapman lazım bide kolda analog tuşu varsa açmamışsan ondanda sıkıntı çıkıyor
warp indirip dc gelsen 5 dk çözerim

Top Bottom