Neler Yeni

Cs:Go Başlatma kodlarım nasıl?

Başlatma seçeneklerim bunlar, monitör 144HZ. Başka önerisi olan var mı, şu kod iyi diyeceğiniz?
Screenshot_20230121-005730_Gallery.jpg

Son düzenleme:

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emre
Üstteki steam vr olan tiki kaldır
-tickrate 128
Fps max 300 öneririm

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Fps sınırı hiç eklemeyin anlık düşüşler yaşamıyorsanız ne kadar fps o kadar düşük giris gecikmesi demektir.
Hocam 144 fps sabit oynuyorum, fazlası gereksiz bence. Bahsettiğiniz kısmı anlamadım tam olarak?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üstteki steam vr olan tiki kaldır
-tickrate 128
Fps max 300 öneririm
O tiki kaldırmanın yararı nedir?

Son düzenleme:

Silinsin

80+ Silver
Hocam 144 fps sabit oynuyorum, fazlası gereksiz bence. Bahsettiğiniz kısmı anlamadım tam olarak?

Fps değeri arttıkça input lag değeri düşer hocam bu sebeple fps oyunlarında drop yemedikce fps sınırı tavsiye edilmez

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Fps değeri arttıkça input lag değeri düşer hocam bu sebeple fps oyunlarında drop yemedikce fps sınırı tavsiye edilmez
Tamamda, o zamanda görüntüde yırtılmalar oluyor ve yok yere daha fazla yiyor sistemi. Monitör HZ değerine sabitleyince Üçlü arabellekleme ile beraber oyun hem pürüzsüz, hem de daha akıcı oluyor.

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emre

Csgo da yüksek ihtimal vr kullanmıyorsundur ondan dolayı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Tamamda, o zamanda görüntüde yırtılmalar oluyor ve yok yere daha fazla yiyor sistemi. Monitör HZ değerine sabitleyince Üçlü arabellekleme ile beraber oyun hem pürüzsüz, hem de daha akıcı oluyor.
Monitör Hertz değeri kadar fps işler zaten 144hz monitörun varsa 250 FPS alsanda sen onu göremeyeceksin monitör de onu isleyemiyecek zaten 144hz varsa 144fps oynuyorsun demektir

Monitör Hertz değeri kadar fps işler zaten 144hz monitörun varsa 250 FPS alsanda sen onu göremeyeceksin monitör de onu isleyemiyecek zaten 144hz varsa 144fps oynuyorsun demektir
Aynen bende ondan dolayı, hem başlatma seçeneklerine fps_max 144 yazdim.
Hemde Dikey eşitlemeyi Üçlü Arabellekleme olarak ayarladım.
Bu şekilde sabit oluyor Monitör Hertzi ile, eşitleniyor

Silinsin

80+ Silver
Durum tam öyle değil hocam fps yükseltme sebebimiz input lag'ı engellemek detaylı makale:
Makaleden alıntı:
"Attempt a higher frame rate. Second, try pushing the game to a much higher frame rate—double the monitor’s refresh rate or more. This should lead to a small but noticeable improvement in input lag."

"The second option will put a much higher strain on your graphics processor, especially for highly demanding games. However, it’s much more likely to resolve input lag and achieve a smooth, seamless gaming experience."

Son düzenleme:

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,784
İsim
MehmedVII

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Durum tam öyle değil hocam fps yükseltme sebebimiz input lag'ı engellemek detaylı makale:
Makaleden alıntı:
"Attempt a higher frame rate. Second, try pushing the game to a much higher frame rate—double the monitor’s refresh rate or more. This should lead to a small but noticeable improvement in input lag."
Tm işte giriş gecikmesi de onu anlatıyor Kare hızı ile Hertz ilişkisi arasındaki gecikme durumu

Top Bottom