Neler Yeni

Cs go bravo operasyonu kasası çıktı nasıl satabilirim

kaya4136

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Alperen Kaya
Bana da 0.3 dolarlık kasa versin kahpe oyun
Aslında pek de oynamam, hileler daha az olduğu için geçen hafta 14,99 dolara Seçkin Yükseltmesi almıştım. Ama çok mutlu oldum beklemediğim bir anda böyle kasanın çıkmasına. Daha iyileri sizin olsun inşallah hocam

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Counter Strike 2 Seçkin Yükseltmesi aldım, ilk düşürdüğüm kasa Bravo Operasyonu Kasası oldu. Kendimi çok şanslı hissediyorum 😂
hayırlı olsun hocam güle güle harcayın, umarım tüm şansınızı burada harcamamışsınızdır :D

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
.
Aslında pek de oynamam, hileler daha az olduğu için geçen hafta 14,99 dolara Seçkin Yükseltmesi almıştım. Ama çok mutlu oldum beklemediğim bir anda böyle kasanın çıkmasına. Daha iyileri sizin olsun inşallah hocam
vay arkadaş harbi şanslısın, bana 2 kez 10 dolarlık kasa düştü, 2 hafta beklemem gerekti satmak için, o arada 3 dolara düştü kasa :D

kaya4136

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Alperen Kaya
hayırlı olsun hocam güle güle harcayın, umarım tüm şansınızı burada harcamamışsınızdır :D
Umarım hocam 😂, daha iyileri sizin olsun inşallah. İndirim döneminde Elden Ring almayı düşünüyorum kasayı satarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

vay arkadaş harbi şanslısın, bana 2 kez 10 dolarlık kasa düştü, 2 hafta beklemem gerekti satmak için, o arada 3 dolara düştü kasa :D
Ben de kasayı şimdi mi indirim döneminde mi satsam ikilemi yaşıyordum şu an ya 😂 Satıp indirim döneminde Elden Ring almayı düşünüyorum.

Top Bottom