Neler Yeni

Cs go bu kadar s*lak oyuncaları nerden buluyor?

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
şöyle izah edeyim. oyun bedava olduğunda seçkin hesap 77tl oldu. ücretsiz versiyonunu istediğin kadar kassan da seçkin olamıyordun. ve bu müthişti csde geçirdiğim en keyifli zamanlardı troll ve hileden eser yoktu.ama sonra valve oyunun içinden geçen güncellemeyi yayınlayarak ücretsiz hesaplarda 21 levelde seçkin olma sistemini getirdi.oyun böyle bedava olunca hile ve troll doldu. ve bir kitle daha doldu. 24-77 tl vermeye üşenen kitle.bunlar oyunun asıl sorunu bana göre. hiç bir şey bilmiyorlar oyun hakkında ve arkadaşlarıyla sohbet için falan giriyor. ben le rütbede olmama rağmen böyle adamlara rastlayınca sinir krizi geçiriyorum. adamın biri ctye geçince ben ak isteyince adam neden ak bu kadar önemli ki dükkandan al dedi bana. senin sorunun da kısaca bu kitle işte. ayrıca türk cs oyuncuları kadar kanser bir kitle yok istediği kadar iyi oynasa da. ruslarla aynı seviyeyiz kesinlikle. espor konusunda da çok sinirliyim bu kitleye. BİG 'Online' bir turnuva kazanınca bigi allah yaptılar . kısacası durum böyle.

biraz uzun olmuş sanki.

şöyle izah edeyim. oyun bedava olduğunda seçkin hesap 77tl oldu. ücretsiz versiyonunu istediğin kadar kassan da seçkin olamıyordun. ve bu müthişti csde geçirdiğim en keyifli zamanlardı troll ve hileden eser yoktu.ama sonra valve oyunun içinden geçen güncellemeyi yayınlayarak ücretsiz hesaplarda 21 levelde seçkin olma sistemini getirdi.oyun böyle bedava olunca hile ve troll doldu. ve bir kitle daha doldu. 24-77 TL vermeye üşenen kitle.bunlar oyunun asıl sorunu bana göre. hiç bir şey bilmiyorlar oyun hakkında ve arkadaşlarıyla sohbet için falan giriyor. ben le rütbede olmama rağmen böyle adamlara rastlayınca sinir krizi geçiriyorum. adamın biri ctye geçince ben ak isteyince adam neden ak bu kadar önemli ki dükkandan al dedi bana. senin sorunun da kısaca bu kitle işte. ayrıca türk cs oyuncuları kadar kanser bir kitle yok istediği kadar iyi oynasa da. ruslarla aynı seviyeyiz kesinlikle. espor konusunda da çok sinirliyim bu kitleye. BİG 'Online' bir turnuva kazanınca bigi allah yaptılar . kısacası durum böyle.

biraz uzun olmuş sanki.
Durumun özeti.
Keşke cs bedava olmayaydı eskiden 20 tl miydi neydi ne güzeldi :(

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Daha demin rekabetçi girdim adamlar oyun oynamıyor zula cs go tartışması yapıyor biri diyor biz bomba kuran taraf mıydık diyeri diyor silahıma bak bi dayanamadım kick leyin beni dedim yok niye diyor oynamak istemiyorum diyorum banene kendin çık diyor ban yerim diyorum neymiş beni atarsa rütbesi düşermiş rütben yok ki a*k.
Hayır sorun kötü oynaması değil kötü herkes oynayabilir ama bildiğin cs zula tartışması yapıyorlar bide 5 rount boyunca azerbeycan türkiyenin nerisinde diye tarıştılar dayanmicam artık bu oyuna ya biri oyundan çıkıp azerbeycan türkiyenin neresinde diye baktı ** durum o kadar vahim.
Rütben ne kanka

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mustafa Şen
Eğer kötü oynamıyorsan ve yaşın çok küçük değilse Wtcn gibi yayıncıların Discord kanallarına gir. FPS ağırlıklı yayıncılar oldukları için çok oynayan oluyor ve yazıyorlar gördüğüm kadarıyla girecek var mı vs. diye. Oralardan bulursun mutlaka birilerini.

Rütben ne kanka
2 sene önce bıraktım oyunu pc yetersiz geldiği için 20 fps falan veriyordu nova 3 tüm 20 30 fpsyle çıkmıştım i ama tekrar başlayalı 3 hafta oldu silver 2 yim gene pc yetesiz ama en azından 35 60 fps veriyor.
Şuanki sistem
gt 710 2gb
pentium e5700
4gb ram

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
Csgo bu hile işine çözüm bulmalılar

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
Daha demin rekabetçi girdim adamlar oyun oynamıyor zula cs go tartışması yapıyor biri diyor biz bomba kuran taraf mıydık diyeri diyor silahıma bak bi dayanamadım kick leyin beni dedim yok niye diyor oynamak istemiyorum diyorum banene kendin çık diyor ban yerim diyorum neymiş beni atarsa rütbesi düşermiş rütben yok ki a*k.
Hayır sorun kötü oynaması değil kötü herkes oynayabilir ama bildiğin cs zula tartışması yapıyorlar bide 5 rount boyunca azerbeycan türkiyenin nerisinde diye tarıştılar dayanmicam artık bu oyuna ya biri oyundan çıkıp azerbeycan türkiyenin neresinde diye baktı ** durum o kadar vahim.
Bedava yaptılar. Cs 1.6 giriyom ben deathrun oynuyoz yapacak bişey yok.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
2 sene önce bıraktım oyunu PC yetersiz geldiği için 20 fps falan veriyordu nova 3 tüm 20 30 fpsyle çıkmıştım i ama tekrar başlayalı 3 hafta oldu silver 2 yim gene PC yetesiz ama en azından 35 60 fps veriyor.
Şuanki sistem
gt 710 2gb
pentium e5700
4gb RAM
silver'ların böyle muhabbetleri yapması normal bence :D

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Silver da değilki rütbesi açılmamış daha benimle takım arkadaşı oluyor oyun adını bildiğinden şüpheliyim
:D bende rekabetçiden çok yoldaş oynuyorum ama rekabetçi girince bana da rütbesiz adamlar gelebiliyor rekabetçi'de nova 4'üm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,109
Üyeler
164,439
Son üye
zangfang
Top Bottom