snowfoxstache
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4,035
- İsim
- mert
şöyle izah edeyim. oyun bedava olduğunda seçkin hesap 77tl oldu. ücretsiz versiyonunu istediğin kadar kassan da seçkin olamıyordun. ve bu müthişti csde geçirdiğim en keyifli zamanlardı troll ve hileden eser yoktu.ama sonra valve oyunun içinden geçen güncellemeyi yayınlayarak ücretsiz hesaplarda 21 levelde seçkin olma sistemini getirdi.oyun böyle bedava olunca hile ve troll doldu. ve bir kitle daha doldu. 24-77 tl vermeye üşenen kitle.bunlar oyunun asıl sorunu bana göre. hiç bir şey bilmiyorlar oyun hakkında ve arkadaşlarıyla sohbet için falan giriyor. ben le rütbede olmama rağmen böyle adamlara rastlayınca sinir krizi geçiriyorum. adamın biri ctye geçince ben ak isteyince adam neden ak bu kadar önemli ki dükkandan al dedi bana. senin sorunun da kısaca bu kitle işte. ayrıca türk cs oyuncuları kadar kanser bir kitle yok istediği kadar iyi oynasa da. ruslarla aynı seviyeyiz kesinlikle. espor konusunda da çok sinirliyim bu kitleye. BİG 'Online' bir turnuva kazanınca bigi allah yaptılar . kısacası durum böyle.
biraz uzun olmuş sanki.
biraz uzun olmuş sanki.