Yardım Cs:go ctrl ile silah droplama yapamıyorum!

lusiancan

80+
Reaksiyon skoru
134
Arkadaşlar cs de elimde silah varken yere atmadan ctrl basılı tutup silah droplama bozuldu bunu geri nasıl ayarlayabilirim bulamadım hiçbir yerde.

mevzu bu değil kullandığım cfg yi aktif ettikten sonra oldu ama illa ki bunu ayarlarda veya konsolda bind ataması ile yapabileceğimiz bir yol vardır bilen vardır illa ki diye sordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayarları sıfırla
mevzu bu değil kullandığım cfg yi aktif ettikten sonra oldu ama illa ki bunu ayarlarda veya konsolda bind ataması ile yapabileceğimiz bir yol vardır bilen vardır illa ki diye sordum

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kodunu bulamadım en iyisi cfg yi sil ayarları sıfırla yeniden yap farklı cfg kullan içinde onu kapatan kod olabılır

kodunu bulamadım en iyisi cfg yi sil ayarları sıfırla yeniden yap farklı cfg kullan içinde onu kapatan kod olabılır
onu kapatan kod değilde tuşa farklı bir atama yapıldığından çalışmadığını düşünüyorum ama bunun özelleştirilebilir bir ayarı olmalı bence ayarlarda

Geri