Neler Yeni

Öneri Cs go da fps max 300 oynamak mantıklımı

Arkadaşlar cs ho da 400 500 fps alıyorum öyle olduğunuda gpu 85 dereceyi görüyor bu gün fps max 300 yaptım ve botlarla rekabetçi girdim tüm maç oynadım ve sıcaklık max 77 olmus sizce nasıl yapayım fps_max 300 mü fps_0 mı

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
CS:GO, işlemciyi o kadar ısındırıcak bir oyun değil. Sizin sorununuz farklı. İşlemciniz ne? CPB açık mı kullanıyorsunuz? Kasanız hava alıyor mu? Ayrıca FPS ne kadar çok olursa, İnput Lag o kadar düşük olur ve bu size artı sağlar. O yüzden sabitlemenizi önermiyorum.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar cs ho da 400 500 fps alıyorum öyle olduğunuda gpu 85 dereceyi görüyor bu gün fps max 300 yaptım ve botlarla rekabetçi girdim tüm maç oynadım ve sıcaklık max 77 olmus sizce nasıl yapayım fps_max 300 mü fps_0 mı
Monitörünüzün kaç Hz olduğuna göre sabitleyin. Çünkü siz 15000 FPS'de alsanız monitörünüz 75 Hz ise 75 FPS görürsünüz.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
CS:GO, işlemciyi o kadar ısındırıcak bir oyun değil. Sizin sorununuz farklı. İşlemciniz ne? CPB açık mı kullanıyorsunuz? Kasanız hava alıyor mu? Ayrıca FPS ne kadar çok olursa, İnput Lag o kadar düşük olur ve bu size artı sağlar. O yüzden sabitlemenizi önermiyorum.
İşlemci ısınmıyor ekran kartı ısınıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitörünüzün kaç Hz olduğuna göre sabitleyin. Çünkü siz 15000 FPS'de alsanız monitörünüz 75 Hz ise 75 FPS görürsünüz.
144

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Reşit
cs de tabii ki fps ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir fakat hz 144 olduğu için pc ni yormamak senin tercihin 400 de alsan 300 de alsan fazla fark etmez iyi oyunlar

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
İşlemci ısınmıyor, ekran kartı ısınıyor.
O zaman sorun daha büyük. CS:GO işlemci tabanlı bir oyundur. Ekran kartını çok kullanmaz. Ekran kartının 85 derece olmasının imkanı yok. Farklı oyunlarda kaç derecelerde geziyor?

cs de tabii ki fps ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir fakat hz 144 olduğu için PC ni yormamak senin tercihin 400 de alsan 300 de alsan fazla fark etmez iyi oyunlar
CS:GO gibi bir oyun ne kadar PC yorabilir Allah aşkına :D

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU
[/QUOTE
Doğru düşünce ama saçma bir şekilde izah etmişsin. Neden diye soracak olursan eğer elinde 75 veya 60 hz monitör varsa max fps 60 yap da göreyim 60 da nasıl oynanıyor izleyelim
60 veya 75 hz monitörü olanlar gitsin dandik bir sistem toplasın önemli olan monitör hz oranı madem. 😁
Güzel kardeşim bende Cs oynuyorum ve Faceit 10 level, global rank da oynuyorum. Şu söylediğin şey gerçekten saçma. Eğer bana inanmıyorsan gir oyuna ve fps yi 60 sabitleyip oynamayı dene. Düşünce tarzın doğru, anlatım şeklin yanlış.
Arkadaşın sorusuna gelirsek işlemci sıcaklığı 90 dereceleri görmediği sürece aman aman bir sıcaklık değildir. Fakat 400 veya 300 fps e sabitleyip oynamanı tavsiye ederim. Ama cs de ekran kastın ısınmaz çünkü işlemci tabanlı bir oyun. Farklı bir durum söz konusu olabilir.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
60 veya 75 hz monitörü olanlar gitsin dandik bir sistem toplasın önemli olan monitör hz oranı madem. 😁
Güzel kardeşim bende Cs oynuyorum ve Faceit 10 level, global rank da oynuyorum. Şu söylediğin şey gerçekten saçma. Eğer bana inanmıyorsan gir oyuna ve fps yi 60 sabitleyip oynamayı dene. Düşünce tarzın doğru, anlatım şeklin yanlış.
Arkadaşın sorusuna gelirsek işlemci sıcaklığı 90 dereceleri görmediği sürece aman aman bir sıcaklık değildir. Fakat 400 veya 300 fps e sabitleyip oynamanı tavsiye ederim.
Defalarca 60 Hz monitörümle 150 FPS aldım ve hiç 1 gram bile fark hissetmedim hatta yırtılmalardan kör oldum.

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU
Defalarca 60 Hz monitörümle 150 FPS aldım ve hiç 1 gram bile fark hissetmedim hatta yırtılmalardan kör oldum.
Benim yazdığım şey ile bu yazdığının ne alakası var? 😁

Yırtılmalar 60 fps altına düşünce olur. Ayrıca farkı hissetmedim diyip yırtılmaları hissetmen de ayrı bir ironi. Komik olma lütfen.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
  • Beğen
Reaksiyonlar: ZK--
O zaman sorun daha büyük. CS:GO işlemci tabanlı bir oyundur. Ekran kartını çok kullanmaz. Ekran kartının 85 derece olmasının imkanı yok. Farklı oyunlarda kaç derecelerde geziyor?

CS:GO gibi bir oyun ne kadar PC yorabilir Allah aşkına :D
70 lerde

Top Bottom