Dostum maplerin yüklenme hızı depolama kaynağının yazma ve okuma hızına bağlıdır. Benim ssd me yüklü iken saniyede max açılırken ,hdd de 1 dk yı buluyor.cs go yu açınca mesela dust 2 giriyorum mapi yüklemesi 5 dk sürüyor sonra ben girene kadar oda doluyor rekabetci girince ban yemişim ama hala mapi yüklüyor çözümünü bulursanız çok mutlu olurum
Sistem bilgilerinizi yazar mısınız?
Dostum maplerin yüklenme hızı depolama kaynağının yazma ve okuma hızına bağlıdır. Benim SSD me yüklü iken saniyede max açılırken ,HDD de 1 dk yı buluyor.
normal yavaşlık.2 gb RAM
ati readon hd 4300/4500 seies (512 mb)
Intel pentium dual core e6500
fps sıkıntısı yok 60-80 fps arası degişiyor
Hocam peki örnek vereyim kasada hem ssd hem de yüksek hızlı 256gb m.2 var. Bundan en iyi şekilde nasıl faydalanılır ? Windowsu ssd ye oyunu m.2ye atarak mı? yoksa windowsu m.2 ye oyunları ssd ye atarak mı?Dostum maplerin yüklenme hızı depolama kaynağının yazma ve okuma hızına bağlıdır. Benim SSD me yüklü iken saniyede max açılırken ,HDD de 1 dk yı buluyor.
başlatma seçeneklerine cl_forcepreload 1 yaz oyuna ilk girdiğinde menüde FPS düşüşü yaşayabilirsin biraz ama hızlı girer oyunlara2 gb RAM
ati readon hd 4300/4500 seies (512 mb)
Intel pentium dual core e6500
fps sıkıntısı yok 60-80 fps arası degişiyor
Arkadaşın dediği gibi SSD kullanmıyor iseniz bu süre çok uzayacaktır. Sisteminiz CS:GO için yeterli değil.
başlatma seçeneklerine cl_forcepreload 1 yaz oyuna ilk girdiğinde menüde FPS düşüşü yaşayabilirsin biraz ama hızlı girer oyunlara
yavaş açılmasını istemiyorsan SSD Lazımfps sıkıntısı yok ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dedigini yaptım oyunun başında işe yarıyor
Arkadaşın dediği gibi SSD kullanmıyor iseniz bu süre çok uzayacaktır. Sisteminiz CS:GO için yeterli değil.
İkiside size kalmış ,ama oyunları ssd ye atın. Milimalik te olsa ikisinin aynı yerde kurulması daha hızlı haberleşmelerindne dolayı daha iyi olurHocam peki örnek vereyim kasada hem SSD hem de yüksek hızlı 256gb m.2 var. Bundan en iyi şekilde nasıl faydalanılır ? Windowsu SSD ye oyunu m.2ye atarak mı? yoksa windowsu m.2 ye oyunları SSD ye atarak mı?