Yardım cs go da mapler çok yavaş yükleniyor

Malik

80+
Reaksiyon skoru
18
cs go yu açınca mesela dust 2 giriyorum mapi yüklemesi 5 dk sürüyor sonra ben girene kadar oda doluyor rekabetci girince ban yemişim ama hala mapi yüklüyor çözümünü bulursanız çok mutlu olurum

Sistem bilgilerinizi yazar mısınız?

cs go yu açınca mesela dust 2 giriyorum mapi yüklemesi 5 dk sürüyor sonra ben girene kadar oda doluyor rekabetci girince ban yemişim ama hala mapi yüklüyor çözümünü bulursanız çok mutlu olurum
Dostum maplerin yüklenme hızı depolama kaynağının yazma ve okuma hızına bağlıdır. Benim ssd me yüklü iken saniyede max açılırken ,hdd de 1 dk yı buluyor.

Sistem bilgilerinizi yazar mısınız?

2 gb ram
ati readon hd 4300/4500 seies (512 mb)
intel pentium dual core e6500
fps sıkıntısı yok 60-80 fps arası degişiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum maplerin yüklenme hızı depolama kaynağının yazma ve okuma hızına bağlıdır. Benim SSD me yüklü iken saniyede max açılırken ,HDD de 1 dk yı buluyor.

sata 2 girişli bir ssd de kaç dk da açar

Arkadaşın dediği gibi SSD kullanmıyor iseniz bu süre çok uzayacaktır. Sisteminiz CS:GO için yeterli değil.

Dostum maplerin yüklenme hızı depolama kaynağının yazma ve okuma hızına bağlıdır. Benim SSD me yüklü iken saniyede max açılırken ,HDD de 1 dk yı buluyor.
Hocam peki örnek vereyim kasada hem ssd hem de yüksek hızlı 256gb m.2 var. Bundan en iyi şekilde nasıl faydalanılır ? Windowsu ssd ye oyunu m.2ye atarak mı? yoksa windowsu m.2 ye oyunları ssd ye atarak mı?

2 gb RAM
ati readon hd 4300/4500 seies (512 mb)
Intel pentium dual core e6500
fps sıkıntısı yok 60-80 fps arası degişiyor
başlatma seçeneklerine cl_forcepreload 1 yaz oyuna ilk girdiğinde menüde FPS düşüşü yaşayabilirsin biraz ama hızlı girer oyunlara

Olsun FPS sıkıntısı yok ama sisteminiz bu oyunu tam performanslı oynatmasını beklemeyin. Ana kartınız da eski olduğu için yani Sata 2 olduğu için yavaştır SSD. Sizde SSD var sandım bir tane alırsanız çok fark göreceksiniz.

Hocam peki örnek vereyim kasada hem SSD hem de yüksek hızlı 256gb m.2 var. Bundan en iyi şekilde nasıl faydalanılır ? Windowsu SSD ye oyunu m.2ye atarak mı? yoksa windowsu m.2 ye oyunları SSD ye atarak mı?
İkiside size kalmış ,ama oyunları ssd ye atın. Milimalik te olsa ikisinin aynı yerde kurulması daha hızlı haberleşmelerindne dolayı daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,082
Üyeler
189,031
Son üye
hakel
Geri