Neler Yeni

CS GO da nasıl kasa satılır?

bwNN

80+ Silver
önce buff163e gir hepsini orda sat daha sonra gelen parayla belli fiyat aralığındaki skinlere bak fiyatları bynogame waxpeer shadowcasede karşılaştır en yüksekten ve hızlı satılan skini çekip 1 hafta sonra sat en basit yol bu yada csgonun community kısmına gir orada trade yapmak isteyenler oluyor skin karşılığı trade yaparlarsa onlarla yap skini daha sonra satarsın
Anladım teşekkür ederim

• Beğen
Reaksiyonlar: rave

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Anladım teşekkür ederim
rica ederim hocam biraz uğraştırıcı ama en yüksek kar böyle kalır hiç uğraşamam dersen steamden satıp steamden skin çekip onu sat ama normalde alacağından daha az alırsın

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
500 tllik kasa vereyim ama hepsi olmaz
500 tllik kasayı steamde satsan zaten %13 kadarını steam alıyor. 435 tl steam bakiyene ekleniyor. Ben aynı değerdeki kasayı alacaksam 500 tl sana vermek yerine steame yatırır alırım. Genelde herkes böyle yapar. Tanıdık olsa ayrı tabi. O yüzden başkalarına biraz indirimli/ucuza satacaksın ki sanal parayı gerçek paraya çevirebilesin. Adam güvenli alışveriş yaparak kolayca alabilecekken neden aynı parayla aynı eşyayı almak için uğraşsın ki?

% kaçtan satıyorsunuz diyen arkadaşta o yüzden soruyor. Bu işin piyasası böyledir. Steame satsanız cüzdana geçecek sanal para %87dir. Gerçek paraya çevirmek için %65-70 (en iyi ihtimalle) fiyatına satmalisiniz

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Tüccarım. Kaçtan vermeyi düşünüyorsunuz hepsini?

bwNN

80+ Silver
500 tllik kasayı steamde satsan zaten %13 kadarını steam alıyor. 435 TL steam bakiyene ekleniyor. Ben aynı değerdeki kasayı alacaksam 500 TL sana vermek yerine steame yatırır alırım. Genelde herkes böyle yapar. Tanıdık olsa ayrı tabi. O yüzden başkalarına biraz indirimli/ucuza satacaksın ki sanal parayı gerçek paraya çevirebilesin. Adam güvenli alışveriş yaparak kolayca alabilecekken neden aynı parayla aynı eşyayı almak için uğraşsın ki?

% kaçtan satıyorsunuz diyen arkadaşta o yüzden soruyor. Bu işin piyasası böyledir. Steame satsanız cüzdana geçecek sanal para %87dir. Gerçek paraya çevirmek için %65-70 (en iyi ihtimalle) fiyatına satmalisiniz
Yok zaten aynı paraya satmam da 2500 tl lik ürünü neden 500 tl ye satayım.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz

bwNN

80+ Silver
Tabii ki o arkadaşın teklifi de troll du ya tutarsa gibi :uzgunpeepo:
Aynen troll olduğu için bir şey demedim zaten yoksa niye satmıyım steamde oyun alabiliyorum sadece nakit olursa efsane olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Top Bottom