hayır bir şey yapmana gerek yok kısıtlama kalkınca direkt hesabına çekebileceksinReis csafloata baktımda 7 gün bloke var 7 gün bekleywcem ama ektra bir şey yapmam lazımmı sadece bekliycemmi
hayır bir şey yapmana gerek yok kısıtlama kalkınca direkt hesabına çekebileceksinReis csafloata baktımda 7 gün bloke var 7 gün bekleywcem ama ektra bir şey yapmam lazımmı sadece bekliycemmi
Kasaların yarısını satıp anahtara dönüştürüp açıp tüm hepsini kaybedebilirsin benim gibi ya da satarsın nakite çevirsinMerhaba arkadaşlar yıllar önce steam hesabım soyulmuştu bir kaç oynadım sonra bıraktım şimdi tekrar bi bakayım dedim cs go kasaları duruyor toplam 65 kasa var bazılarının fotosunu atıcam bunları açmak mı mantıklı yoksa uğraşmayıp direk satayımmı bu arada kasa daha önce açmadım kasa anahtar satılıyormu ne kadar bilgim yok beni aydınlatabilirmisiniz acabaAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Çok teşekkürler bayramda yaklaşıyo ilaç gibi gelir bu parahayır bir şey yapmana gerek yok kısıtlama kalkınca direkt hesabına çekebileceksin
Reis ihtiyacım var 10-15 bin rahat kalır gibi ilaç gibi gelir bana hepsini satıcamKasaların yarısını satıp anahtara dönüştürüp açıp tüm hepsini kaybedebilirsin benim gibi ya da satarsın nakite çevirsin