DeFalco
80+
- Reaksiyon skoru
- 69
Frisby kasalar kalitesiz, kasanızı değiştirin.Frisby RBG Kasa
Frisby kasalar kalitesiz, kasanızı değiştirin.Frisby RBG Kasa
Ramlar 1750 mHz'de yarın yükselteceğim (normalde 3000 mHz ayarını yapmamışlar)bende ilk PC geldigimde stress testinde aynı sorunu yasadım 93 94 leri gördüki cok canım sıkıldı işlk olarak ramleri mhz ini yükselt yüksek degilse biostan daha sonra biostan cpu ratio (auto) dadır sende onu 38.00 37.00 yada 39.00 a cek voltajı yüksek yiyorduk PC buda fazlasıyla ısınma yapar cunku stok sogutucu yetersiz ve sonra tekrar cs go girip bana sonucları atar mısın ben pung 79 ları görürken suan 63 max
Hava akışı güzel gözüküyor ama (önü meş falan)Frisby kasalar kalitesiz, kasanızı değiştirin.
dediklerimi yap sıcaklık farkını görüceksin biosuda uptade etRamlar 1750 mHz'de yarın yükselteceğim (normalde 3000 mHz ayarını yapmamışlar)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hava akışı güzel gözüküyor ama (önü meş falan)
Önü mesh olsa bile önden hava alamıyor çoğu Frisby kasa.Hava akışı güzel gözüküyor ama (önü meş falan)
teşekkürler .)dediklerimi yap sıcaklık farkını görüceksin biosuda uptade et
Sende baya düşmüş sıcaklık, yarın deneyeceğim bendebende ilk PC geldigimde stress testinde aynı sorunu yasadım 93 94 leri gördüki cok canım sıkıldı işlk olarak ramleri mhz ini yükselt yüksek degilse biostan daha sonra biostan cpu ratio (auto) dadır sende onu 38.00 37.00 yada 39.00 a cek voltajı yüksek yiyorduk PC buda fazlasıyla ısınma yapar cunku stok sogutucu yetersiz ve sonra tekrar cs go girip bana sonucları atar mısın ben pung 79 ları görürken suan 63 max
Berbat konu açmışsın derken ??Kasanı değiştir berbat konu açmışsın baktım
Kasa demek istedim.t
teşekkürler .)
Sende baya düşmüş sıcaklık, yarın deneyeceğim bende
Berbat konu açmışsın derken ??
berbat, konu açmışsın baktım kasana demek istemiş :dt
teşekkürler .)
Sende baya düşmüş sıcaklık, yarın deneyeceğim bende
Berbat konu açmışsın derken ??
Nerede duruyor acaba çalışma masasında mı?Kasa güzel gözüküyor, önü meş falan 3 fanlı..
Evet masamda duruyor kasa..Nerede duruyor acaba çalışma masasında mı?
Ben şunu kastettim çalışma masasının alt tarafındaki bölmede midir?Evet masamda duruyor kasa..
Yok masanın üstünde duruyor..Ben şunu kastettim çalışma masasının alt tarafındaki bölmede midir?
Odanız hava alıyor mu kapalı bir yerde misiniz?Yok masanın üstünde duruyor..
Bu sebeplerden biri dolayısıyladır bunu çözmenin tek tolu soğutucu almaktır.Odanız hava alıyor mu kapalı bir yerde misiniz?