Noysal
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 436
Hocam benim anakartta bu işlemci çalışır mı ?Test ederken anlarsın da a620 biraz az kalır bu karta kapasitorler tam yetmez marka model ne
Hocam benim anakartta bu işlemci çalışır mı ?Test ederken anlarsın da a620 biraz az kalır bu karta kapasitorler tam yetmez marka model ne
Gençler sonunda n11 üzerinden tray olarak sipariş ettim. Yanında thermal grizzly kryonaut macun da aldım. Merak ettiğiniz konular varsa sorabilirsiniz denedikten sonra yanıt atarım. A620 anakartla kullanacağım birde bakalım neler göreceğizperformans kaybı vb olacakmı anlayacağız.
Yapamıyom anakart güç kısıtlıyor occt de diğer konuma bakYük testide yap
9800x3d diyorsan a620 b650 b850 x670 x870 hepsınde calısır ama en ideali en azından iyi bi b650 almak oda minimumHocam benim anakartta bu işlemci çalışır mı ?
Minimum 10 faz 60a ideal olanYapamıyom anakart güç kısıtlıyor occt de diğer konuma bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
9800x3d diyorsan a620 b650 b850 x670 x870 hepsınde calısır ama en ideali en azından iyi bi b650 almak oda minimum
Kısa kadar beşyüz kampanya gelir geçer o zaman bakarsinAsusun b850m k modelini düşünüyorum kışa doğru nasıl seçim sence?
valla chatgpt den biraz araştırdım benim setupun 9800x3d rahat bir şekilde kaldırabileceğini söylüyor, detaylı bir şekilde yazdım, sıkıntı yok diyor. Tabii daha iyi bir b650 veya b850 daha iyi olur ama şu an benlik bir sıkıntı yok gibi gözüküyor.Yapamıyom anakart güç kısıtlıyor occt de diğer konuma bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
9800x3d diyorsan a620 b650 b850 x670 x870 hepsınde calısır ama en ideali en azından iyi bi b650 almak oda minimum
Anakartın nevalla chatgpt den biraz araştırdım benim setupun 9800x3d rahat bir şekilde kaldırabileceğini söylüyor, detaylı bir şekilde yazdım, sıkıntı yok diyor. Tabii daha iyi bir b650 veya b850 daha iyi olur ama şu an benlik bir sıkıntı yok gibi gözüküyor.
Biostar b650m miş sanırım sendeki. tam yükte testlerde vb kayıp olsada oyun oynuyorsan bir şey olmaz yeter. Ama en ideali b850valla chatgpt den biraz araştırdım benim setupun 9800x3d rahat bir şekilde kaldırabileceğini söylüyor, detaylı bir şekilde yazdım, sıkıntı yok diyor. Tabii daha iyi bir b650 veya b850 daha iyi olur ama şu an benlik bir sıkıntı yok gibi gözüküyor.
Cs 2 yüklü değil ama bir sorun yaşamaz arkadaşın valoda yaşamayan cs de niye yaşasın ikiside işlemci kullanıyor. Sadece soğutmaya dikkat etsin yeter.Hocam sizin mantiginizla bir arkadaşımda a620 anakartla 9800x3d almayı dusunuyor fakat o cs2 oynuyor. Amaci yuksek hz ile yüksek fps. bir ufak da cs2 den deneyim paylasirmisiniz?