- Reaksiyon skoru
- 421
Arkadaşlar sitemi topladık sonunda ama cs-go girince (1-2 saat oynadım) işlemci 87-91 derece oldu, bana çok sıcak geldi üstelik cs-go gibi bir oyunda.. Sizce bi anormallik varmı, ne yapmalıyım..
hocam 3600 mı r5 ?Arkadaşlar sitemi topladık sonunda ama cs-go girince (1-2 saat oynadım) işlemci 87-91 derece oldu, bana çok sıcak geldi üstelik cs-go gibi bir oyunda.. Sizce bi anormallik varmı, ne yapmalıyım..
Ryzen 5 3600hocam 3600 mı r5 ?
Normalde olsa fazla demem ancak 3600 için bile hızlı ısınma sayılır.Arkadaşlar sitemi topladık sonunda ama cs-go girince (1-2 saat oynadım) işlemci 87-91 derece oldu, bana çok sıcak geldi üstelik cs-go gibi bir oyunda.. Sizce bi anormallik varmı, ne yapmalıyım..
Ne önerirsiniz ?Kasanın hava akışı kötü olabilir, işlemci soğutucusu alabilirsin.
Kasanı değiştir berbat konu açmışsın baktımNe önerirsiniz ?
Kasa güzel gözüküyor, önü meş falan 3 fanlı..Hava akışın berbat oluyor belli
bende ilk pc geldigimde stress testinde aynı sorunu yasadım 93 94 leri gördüki cok canım sıkıldı işlk olarak ramleri mhz ini yükselt yüksek degilse biostan daha sonra biostan cpu ratio (auto) dadır sende onu 38.00 37.00 yada 39.00 a cek voltajı yüksek yiyorduk pc buda fazlasıyla ısınma yapar cunku stok sogutucu yetersiz ve sonra tekrar cs go girip bana sonucları atar mısın ben pung 79 ları görürken suan 63 maxArkadaşlar sitemi topladık sonunda ama cs-go girince (1-2 saat oynadım) işlemci 87-91 derece oldu, bana çok sıcak geldi üstelik cs-go gibi bir oyunda.. Sizce bi anormallik varmı, ne yapmalıyım..