Neler Yeni

CS:GO da nasıl kendimi geliştiririm ?

Mehmet Anıl

80+ Silver
Benim de bir sorum var. Terörist tarafında oyun başında AWP'yle bekliyorlar biliyorsunuz. Bunlara karşı ne yapmamız gerekiyor? Varsa Prolardan falan tavsiye almak isterim. Daha 1 haftadır oynuyorum ben de.
mide smok atmadam gecen apta.dir

Ak'f

80+ Bronze
2 gündür oynuyorum tam anlamıyla bir kolsuzum bunda mouse un da payı var kendimi geliştirmek için kullanabileceğim bir mod var mı doğduğum anda ölüyorum adamların hile olma ihtimali var mı?
Hiç kimseye hile demeden günde 5 saat oyna ve en az 3 ay.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ölüm maçı hs çalışın tek mermi aim hızlı kaydırmaya odaklanın Nova 1 düzeyinde olan ben 2 günde Master Guardian 2 gibi oynamaya başladım.

Koray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Koray A.
Hiç kimseye hile demeden günde 5 saat oyna ve en az 3 ay.
5 saate gerek yok bence 2 saat oynasa yeterli.Ben günde 3 rekabetçi maç atarak 5 ayda en az 20 kill almaya başladım.

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Benim de bir sorum var. Terörist tarafında oyun başında AWP'yle bekliyorlar biliyorsunuz. Bunlara karşı ne yapmamız gerekiyor? Varsa Prolardan falan tavsiye almak isterim. Daha 1 haftadır oynuyorum ben de.
Pro değilim ama peeklemenize gerek yok atın smoku mide geçin bye veya midden top midi alın peekliyeceksende kapının onlara göre en altından yada en üstünden peekleyin

Mehmet Anıl

80+ Silver
Hayır hocam, geçmeyi demiyorum. Oradan bakanları nasıl alabiliriz onu soruyorum. Mesela her iki köşede mutlaka birileri bekliyor, onları duvarın arkasından duvarda bir referans noktasına göre vurabilir miyim?
sansa hocam hic yeltenme ozellikle silver ve novalarda karsi taraf noob oldugu icin midi ssg ile tariyor gecerken oluyorsun midi smokla gec bye ugrasma ölursun kartal falansan awp ile bak

Rammstein

80+ Silver
Smoke atmaktan başka çareniz yok .D
Mide gelip zıplarsa ct de awp varsa pozisyonunu alabilir. Çünkü oyunu bilen bir t sıktıktan sonra duvar arkası geçecek mermiyi çekecek. O sırada ct mide geçip pozisyon almalı.

sws9912

80+ Silver
Mide gelip zıplarsa ct de awp varsa pozisyonunu alabilir. Çünkü oyunu bilen bir t sıktıktan sonra duvar arkası geçecek mermiyi çekecek. O sırada ct mide geçip pozisyon almalı.
5 kişi bakıyorsa :D silverda yapıyordum ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır hocam, geçmeyi demiyorum. Oradan bakanları nasıl alabiliriz onu soruyorum. Mesela her iki köşede mutlaka birileri bekliyor, onları duvarın arkasından duvarda bir referans noktasına göre vurabilir miyim?
Onun için belirli pozisyonlar var onlara çalışabilirsin csde mesela t base sol köşede duran kişiyi ct base'e yakın duvara geçip vurabiliyorsun ya arkadaşınla yap bunu veya bot koy wh aç oyundan komutla ordan vur.

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN
ya smoke atıcan arkasından geçicen mid kapıdan ya da ya hak dicen hiç bakmadan zıplican adam normal bir oyuncuysa vuramaz iyiyse şansının yaver gitmesini dilicen

NefeM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Efe Mahmutoğlu
940 saatim var hala rankım dmg

Top Bottom