Neler Yeni

CS:GO da nasıl kendimi geliştiririm ?

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
2 gündür oynuyorum tam anlamıyla bir kolsuzum bunda mouse un da payı var kendimi geliştirmek için kullanabileceğim bir mod var mı doğduğum anda ölüyorum adamların hile olma ihtimali var mı?
Oyunu öğren aimbotz oyna dead match oyna basit eğlence oyna

sws9912

80+ Silver
Ben 3-4 yıldır oynuyorum 150winim var çift keleşim yoldaşta rekabetçi de 130win var silver 4'üm 26 winle yoldaşta global olan var rank sistemi de bi değişik.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
2 gündür oynuyorum tam anlamıyla bir kolsuzum bunda mouse un da payı var kendimi geliştirmek için kullanabileceğim bir mod var mı doğduğum anda ölüyorum adamların hile olma ihtimali var mı?
Bombaları taktiksel kullanmaya özen göster,sakin ol ve ses kas,Aimini geliştir ve corshairını kendine göre ayarla,silahları nasıl sıkıldığını öğren mesela keleş,deagle öyle silahların taktiklerini öğren spawnpeek ve çoğu yeri kontrol et

Excator23cm

80+ Gold
bir şey sorcam valorant oynuyorum ama demirdeyim şu anda bronz arkadaşlarım var hepsi maçta ortalama 10-15 kill alıyor bende 20 falan bazenleri kötü olabiliyor ama rank çıkmak zor inmek kolay bronzdan demire düştüm nasıl rank atlarım

sws9912

80+ Silver
Seçkin değilsen kanser olma ihtimalin aşırı aşırı yüksek bu gün 5 maç attık arkadaşımla 4'ünde hile geldi ve lose aldık ben seçkinim fakat o olmadığı için :/

Scrnew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Haktan
bir şey sorcam valorant oynuyorum ama demirdeyim şu anda bronz arkadaşlarım var hepsi maçta ortalama 10-15 kill alıyor bende 20 falan bazenleri kötü olabiliyor ama rank çıkmak zor inmek kolay bronzdan demire düştüm nasıl rank atlarım
Farkla kazanmanın bayağı fazla yararı var olabildiğince el vermemeye çalış ve sadece kill almaya çalışma arkadaşlarına yardımcı ol

sws9912

80+ Silver
Tavsiyem @Çikohan sağolsun aim çalışıp 30dk deathmatch oynuyorum sunucuda sonra 30dk da retake sunucusunda oynuyorum sonra maça giriyorum en önemlisi doğru sensitivity'ni bulman.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,564
İsim
Samet Kaya
hellian tv aim geliştirme videosunu izle ama sadece izleme tm mı yap dediklerini
Mesaj otomatik birleştirildi:

valorant geç.
cs:go çöp.
çünkü çok fazla hile var. oyun zevkini büyük ölçüde baltalar.
sen sadece dust 2 oynadığın için olabilir bro inferno gir bakalım ***** hileciler varmı

samet4747

80+ Platinum
benle oynarsan maç kaybetmezsin :)

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M

Takimsiz zor 41 vurduğum maçı kaybettim mesela beraber oynayabiliriz

sws9912

80+ Silver

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
2 gün olmuş daha başlayalı la önce bir alış oyunada sonra aim geliştirme videoları izle ve maplerin yerlerini ezberle.

Top Bottom