Neler Yeni

CS:GO daki şu 4:3 ayarını yapamıyorum

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Evet yardımcı olabilecek arkadaş varsa ulaşsın şuan 16:9 4:3 yapıcam ama orda bir gölge var ve o gölge bana izin vermiyor bunun çözümünü cidden bilen varmı

çözünürlülüğü düşür ondan sonra 4.3 yapabilirsin

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Masaüstüne sağ tıkla denetim masasına gir, soldan masaüstü konumunu ve boyutunu ayarla yap ve ayarlarını böyle yap:
DEĞER.png

Ondan sonra black bar sorunun ortadan kalkar.
oyuna giriyorum bakalım olacakmı

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Black bardan bahsetmiyor 16:9 kısmı sönük yani değiştiremiyor ben olayı anladımda şimdi burdan anlatamıyorum config değişirse düzelir yaptıktan sonra birde bunu yapması lazım tabi
Hocam ben de anlamadım siyah yer falan demesi gerekirken gölge falan da demiş garibime gitti fakat 4:3 sorunu olduğu için budur büyük ihtimalle diyip attım çözümü. Eğer farklı bir şey ise bilemem.

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam ben de anlamadım siyah yer falan demesi gerekirken gölge falan da demiş garibime gitti fakat 4:3 sorunu olduğu için budur büyük ihtimalle diyip attım çözümü. Eğer farklı bir şey ise bilemem.
hyr olmadı

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
Ya olay çok basitte arkadaş csde yeni galiba
Kral senin sıkıntın o değil zaten pc bende olsa düzelticem sen görüntü modunu değiştirirken tek tek uygula dedin mi

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ekran goruntusu atayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran Görüntüsü (1).png

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
ekran goruntusu atayım
Çözünürlüğü 1080p değilse 1080p yap görüntü modlarınıda tek tek alttan uygula diyerek dene o kısım açılıcak gölge kalkıcak sonra yanlar siyah olcak onuda @keremcnsz24 ün attığı yolla düzelticeksin yapamazsanda config değiş işte

ekran goruntusu atayım

Alıntıyı görüntüle
Ya tam ekran yapçaksın tam ekran pencereli değil

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
yaptım tmm

çalışıyo sıkıntı yok tşkler herkese