bu olay oncekı olay ama aklıma takıldı konu açayım dedim.Bende bir laptop var ve cs de 60 70 fps oynuyordum ve bildiğiniz gibi valve hareketlı arkaplan çok seviyor ve güncelleme getiriyordu bende arkaplan olunca fps 9 a fln düştüğü için ordan kapatıp devam ediyordum bu brokeng fang gelince hareketlı arkaplan yine gelmıs ve bu sefer kapatılmıyor bende araştırdım helian tv sevdiğim bir kanal orda şöyle yapmıs dosyalardan panoramaları yani haraketlı arkaplan dosyasının adını değiştiriyoruz ve başlatma seceenegıne -novid yazıyoruz bunu yapınca fps duzelıyor(dosyanın adını değiştirmessen olmuyor)oynuyorum pc kapatıp geri açınca cs go silinmiş gözüküyor dosyalar duruyor hay allah dıyorum ındırıyorum 300 mb bisey ındırıyor bakıyorum arkaplan duruyor fps yine 9 dosyalardan bakınca 2 tane panorama kısmı var yani dosyanın adı değişince steam onu silinmiş gosterıyor(aslında duruyor)ve bıtane daha panorama ındırıyor ve onu dosya yapıyor onun adını değiştiriyorum oynuyorum oynuyorum çıkınca tekrar silinmiş gözukuyor yıne panorama dosyası ınıyor oyunu tamamen sildim baştan yükledim yine aynıı kısır döngü yani oyunu oynamak için illa iyi pc mi olcak ne yapabilirim sizce tek çözum bu gibi bu arkaplan oyun ıcınden kapanmadıgı ıcın artık bu sorunu yaşayan vb varmı ne yapabılırım yani?