S_EDAT
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 132
- İsim
- sedat ışık
merhaba arkadaşlar ben önceki konularımda ilk ve son kez hileciye hile açıp vac yemiştim bende çoçukla çocuk olmuştum anlık sinirle yeni sayfa açıp yeni hesap kurdum hemen hemen her maçım şu şekilde başlıyoru özellikle türkler çok yapıyor yoldaş da genellikle başlıyorum 2/0 3/0 /4/0 gidiyorum pref peek yapabildiğimden her maç adamlar bana hile diye sövüp direk mevlana açıp panel vs tarıyor 4/0 dan 9/4 yapıp alıyorlar hemen hemen her maç rank kasamıyorum her maç böyle hemen hemen wall gelse yine şükrediyorum bi şekilde alıyorum ama aim le gelince adamlara hiç bir şey yapılmıyor ben hile açıp 2 adam vurunca ban yiyorum adamlar her raund panel mi dersin yere bakark hs lermi dersiniz ciden oyunu bırakmayı düşünüyorum valve bilerekmi banlamıyor anlamış değilim ölen hile deyip hile açıp alıyor maçı neden açtın diyorsun sende aim kapa o zaman diyor kanser kitle her maç kaybetmekten bıktım bu saçma oyundan bu durumdan kurtulmamın bir yolu yoksa lütfen başka oyun önerileri yapın artık çirkinleşiyorum bunlar yüzünden teşekkürler.
Son düzenleme: