Neler Yeni

Öneri CS:GO için kulaklık önerileri

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Arkadaşlar ben sadece beni csgo'da iyi bir şekilde ses kasabilmek için kulaklık alacağım tabi 2.500tl sadece kulaklık için ayırmadım benim şuan oynadığım kulaklık mesela 70 tl
Kankam sen beni dinle pişman olmıcaksın. aynı ramden 1 tane daha sanırım ssd yok sende 970 evo bide gamepower luna senin işini görücek hayli hayli. Fpl e kadar çıkarır seni.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İsmail Selçuk Çınar
Twitter
ismail_selcuks
Hocam fiyat/performans açısından Rush TUSSLE RHX71 kulaklığını tavsiye edeirm.Onun dışında Hyper X Cloud'tan şaşmayın.İyi forumlar. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Arda Tekgöz
Instagram
@arda.tekgoz
Kankam sen beni dinle pişman olmıcaksın. aynı ramden 1 tane daha sanırım ssd yok sende 970 evo bide gamepower luna senin işini görücek hayli hayli. Fpl e kadar çıkarır seni.
tmm gözden geçiririm ama @Rufus onun paylaştığı razer daha yatkın gibi sağol yorumun için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabi oynarsın dostum razer sonuçta öyle bilinmeyen bir marka değil
teşekkür ederim bi göz atacağım

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
Arkadaşlar ben sadece beni csgo'da iyi bir şekilde ses kasabilmek için kulaklık alacağım tabi 2.500tl sadece kulaklık için ayırmadım benim şuan oynadığım kulaklık mesela 70 tl

Şuanda Kulağımda Bu Kulaklık Var Bence Hiç Kötü Değil Fiyatı Ucuz Diye Millet Kötü Etiketi Vuruyorlar Cs:go İçinde Kullanılabilir İyi Bir Ses Kalitesi Var mikrofonuda İyi Ama Paran Varsa Diğer Kulaklıklarada Bakabilirsin Yani Bundan Daha İyi Kulaklıklar Var

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Arda Tekgöz
Instagram
@arda.tekgoz
Birde arkadaşlar 3000tl civarı 2.el olabilir pc bulup atarsanız boş zamanınızda sevinirim dm'den

Şuanda Kulağımda Bu Kulaklık Var Bence Hiç Kötü Değil Fiyatı Ucuz Diye Millet Kötü Etiketi Vuruyorlar Cs:go İçinde Kullanılabilir İyi Bir Ses Kalitesi Var mikrofonuda İyi Ama Paran Varsa Diğer Kulaklıklarada Bakabilirsin Yani Bundan Daha İyi Kulaklıklar Var
bencede ne demişler ''önemli olan rgb'si değil İŞLEVİ !!!''

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
Birde arkadaşlar 3000tl civarı 2.el olabilir pc bulup atarsanız boş zamanınızda sevinirim dm'den

bencede ne demişler ''önemli olan rgb'si değil İŞLEVİ !!!''

KANKAM ZATEN HİÇBİR ÜRÜNÜ KÖTÜLEMEM ÇAKMA OLMADIĞI SÜRECE KULAKLIK FAZLA PARASI OLMAYAN ARKADAŞLARIMIZIN BENDE DAHİL DOSTUDUR 2 TANE KULAKLIK ALDIM 50 TL ÜZERİNDE BİLE DEĞİL FİYATI

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Fpl e kadar çıkarır seni.
Ahahaha komikmiş.

Gidip 250 liraya merdiven altı üretilip marka etiketi basılan ürünler alın hocam. 2 gün sonra gelip burda ağlarsınız. Bilgisi olmayan birçok insan yazmış yok işini gayet görür vs. diye. Hayatlarında hiç kaliteli kulaklık kullanmamış adam burda kulaklık öneriyor haha.

@Arda _TKGZ Kulaklık için ayırdığın bütçeyi söylersen daha net yardımcı oluruz. Ayrıca bu "profesyonel" den kastığın nedir?

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
Ahahaha komikmiş.

Gidip 250 liraya merdiven altı üretilip marka etiketi basılan ürünler alın hocam. 2 gün sonra gelip burda ağlarsınız. Bilgisi olmayan birçok insan yazmış yok işini gayet görür vs. diye. Hayatlarında hiç kaliteli kulaklık kullanmamış adam burda kulaklık öneriyor haha.

@Arda _TKGZ Kulaklık için ayırdığın bütçeyi söylersen daha net yardımcı oluruz. Ayrıca bu "profesyonel" den kastığın nedir?
o merdiven altı dediğin markaları donanım arşivi bile öneriyor dostum kullanmadan yorum yapmak kolay tabi

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
Bana da sponsor olsalar bende öneririm ;)
bilip bilmeden yorum yapma yanlış bilgi veriyorsun çünkü. gamepower saber kullanıyorum sıkıntısı yok şikayetçi olanda görmedim gamepower ürünleri hakkında hem gamepower türk youtuberlara sponsor olmuyor

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
bilip bilmeden yorum yapma yanlış bilgi veriyorsun çünkü. gamepower saber kullanıyorum sıkıntısı yok şikayetçi olanda görmedim gamepower ürünleri hakkında hem gamepower türk youtuberlara sponsor olmuyor
Şikayetçi olan bir çok insan var. Sen görmemiş olabilirsin. GamePower'ın daha önce Donanım Arşivi'ne sponsor olduğu videolar var. Bilip bilmeden yorum yapmayalım...

Ayrıca adam bütçede sıkıntı yok demiş gidip GamePower önermek ne şaka mısınız?

DaWage

80+
Arkadaşlar CS:GO'yu profesyonel olarak oynamaya başlıyorum bütçemi çok fazlalaştırdım bütçeyi dert etmeden güzel kaliteli bir kulaklık önerirseniz sevinirim
Bence razer diyenlere bakma abartılıyor markaya para verirsin hyper x cloud 2al bak keyfine

Top Bottom