Gurkanpiro
80+ Gold
bilmiyomki ama v2x kullanıyorum kulagı baya sarmalıyoŞimdi baktım kanka bu razer blackshark la falan kıyaslamaya ne farklar var acaba
bilmiyomki ama v2x kullanıyorum kulagı baya sarmalıyoŞimdi baktım kanka bu razer blackshark la falan kıyaslamaya ne farklar var acaba
kraken ses olarak daha iyi mikrofofunu biraz aşşağı kalıyorŞuan 7.500 TL falan biraz indirime girerse alırım ama şuanlık baya tuzlu geliyor
Şuan yurtdışı uürğnü almak mantıklımıkibarracuda x bakabılırsın amazonda 3.5k cıvarında
gumrukten gecerseŞuan yurtdışı uürğnü almak mantıklımıki
Kulağı sarması değilde oyunlarda 7.1 i cidden iyi hissettiriyor mu acababilmiyomki ama v2x kullanıyorum kulagı baya sarmalıyo
amazonda problem olmuyo sanırım ama barracuda x senin isteklerini özellikle mikrofonu karşılamazŞuan yurtdışı uürğnü almak mantıklımıki
hıssetırıyor ama razerda hesap felan acmakla ugrasıyorsunKulağı sarması değilde oyunlarda 7.1 i cidden iyi hissettiriyor mu acaba
RazermıŞuan yurtdışı uürğnü almak mantıklımıki
Nasıl yanihıssetırıyor ama razerda hesap felan acmakla ugrasıyorsun
evetRazermı
bildiginiz 7.1 i aktif etmek icin hesap acmak gerekiyorRazermı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl yani
hocam blackshark v2 pro alırsan razer synapse yğkleyip hesap açman lazım yoksa sesi kötü oluyorRazermı
Nasıl yani
Hocam o zaman şöyle diyeyim kraken V3 promu blackshark V2 promuhocam mikrofondan biraz kısıp kraken v3 proda bakılabilir vatanda 5400
Hesap açarız açınca ne oluyor yani driver gibi birşeymi veriyorlarhocam blackshark v2 pro alırsan razer synapse yğkleyip hesap açman lazım yoksa sesi kötü oluyor
mikrofon pürüzsüz olsun dersen v2 pro ama sesler ve basslar çok iyi olsun dersen v3 pro çünkü v3 pro da hypersense var titreşim motorlarıyla manyak bir iş yapıyoHocam o zaman şöyle diyeyim kraken V3 promu blackshark V2 promu
hocam uygulamadan eq ayarı falan yapıyorsunuz pil durumunu gösteriyor kullanması ve kurması kolayHocam o zaman şöyle diyeyim kraken V3 promu blackshark V2 promu
Hesap açarız açınca ne oluyor yani driver gibi birşeymi veriyorlar
O zaman V2 pronun mic iyi sadece ama V2 proda her oyuna özel ses ayarı yapabiliyor otomatik yazılımından seçiyorsun beni cezbeden o olmuştumikrofon pürüzsüz olsun dersen v2 pro ama sesler ve basslar çok iyi olsun dersen v3 pro çünkü v3 pro da hypersense var titreşim motorlarıyla manyak bir iş yapıyo
hocam uygulamadan eq ayarı falan yapıyorsunuz pil durumunu gösteriyor kullanması ve kurması kolay