Öneri Kulaklık ve mikrofon önersi lütfen

Reaksiyon skoru
96
Arkadaşlar kulaklık ve mikrofon almak istiyorum kulaklıkların üzerindeki mikrofon kulaklık bozulduktan sonra sonuç olarak bir işe yaramıyor en azından kulaklık bozulursa kulaktan yenisini alırım mikrofon bozulursa mikrofonun yenisini alırım oynadığım oyunlar rekabetçi oyunlar falan arttır CS godur pubgdir apex falan kulaklık ve mikrofon önerisinde bulunursanız sevinirim beni diğer oyunculardan geri koymayacak özellik açısından da güzel olan teknoloji açısından da güzel olan kulaklık ve mikrofon önerirseniz çok sevinirim

Kulaklık için 5 6 falan mikrofon içinse tripotla birlikte 2k civarı
Hocam bu iki ürün için bütçeyle razer blackshark v2 pro 2023 alınır kolay kolay da bozulmaz hocam mikrofonu çok iyi diye biliyorum bi bakın isterseniz

Hocam bu iki ürün için bütçeyle razer blackshark v2 pro 2023 alınır kolay kolay da bozulmaz hocam mikrofonu çok iyi diye biliyorum bi bakın isterseniz
Tam bende onu diyecektim nasıl o kulaklık kullanan falan varmı

Tam bende onu diyecektim nasıl o kulaklık kullanan falan varmı
valla ben v2x kullanıyorum fakir edition olanı o bile ses kalitesinde iyi mikrofon idare eder youtube pc hocası inceledi 2023 versiyonu detaylı onu izle istersen

valla ben v2x kullanıyorum fakir edition olanı o bile ses kalitesinde iyi mikrofon idare eder youtube pc hocası inceledi 2023 versiyonu detaylı onu izle istersen
Şuan 7.500 TL falan biraz indirime girerse alırım ama şuanlık baya tuzlu geliyor

Geri