Neler Yeni

Öneri CS:GO için kulaklık önerileri

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,019
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Kardaşım Gamepower luna işini gayet görür. Gidip o kadar fazla para vermene gerek yok 7.1 olması yeterli. Yani ben senin yerinde olsam gider bi 3600 işlemci ve bide ram alırım ssd yoksa ssd alırım yapma gözünü seveyim.
7.1 olması yeterli değil. Her kulaklığın 7.1 teknolojisi aynı kalitede değil. Ne kadar kaliteli kulaklık alırsan o kadar iyi bir 7.1 deneyimi yaşarsın. Gamepower profesyonel biri için yetersiz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Ataberk Yayla
Csgo eski ses sistemine sahip bir oyun olduğu için çoğu espor oyuncusu 7.1 kullanmaz prosettings.com dan bakabilirsiniz bu yüzdrn benim size önerim Sennheiser gsp 300 itopya hafta sonu indirimlerinde 470 TL'ye düşüyor ses kalitesi inanılmaz iyi 900 1000 tllik kulaklıklarla karşılaştırdığınızda bu önde
çıkıyor(versus.com)ama tabii ki bütceniz daha da el verirse gsp 600 vs. alabilirsiniz size kalmış.
Bir diğer önerimde hyperx cloud 2 bu kulaklıkta fiyatına göre güzel özellikler sergiliyor eğer başka oyunlardada 7.1 kullanıcam derseniz bu modelede bakabilirsiniz ses kalitesi gsp 300 den biraz daha iyidir.

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Celal Can
Yazılanlara baktım ve herkes f/p ürünler söylemiş, savunmuş. Sen bütçem 2500 lira diyorsan tabii ki cloud 2 derim. Hem uzun süre kullanırsın hem de çok kaliteli bir kulaklık. Tavsiye ederim.

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
Şikayetçi olan bir çok insan var. Sen görmemiş olabilirsin. GamePower'ın daha önce Donanım Arşivi'ne sponsor olduğu videolar var. Bilip bilmeden yorum yapmayalım...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca adam bütçede sıkıntı yok demiş gidip GamePower önermek ne şaka mısınız?
yahu ben dedim ya zaten gamepower f/p markası bu bütçede alınmaz diye. gamepowerın 400 tl üstü ürünü yok zaten ekipman olarak

Çınar Yaşar

80+ Gold
Adam bütçeyi dert etmeyin diyor sen gidip 250 liralık merdiven altı bir firmanın adi bir kulaklığını öneriyorsun. Anladım hocam...
Merdiven altımı? Sen kimsin Gamepower'e merdiven altı diyorsun!!

Steelseries Arctis 5 alabilirsin.

NotYours

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Cem

AporS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Alperen Dursun
bende suan cloud 2 var ve suan cok memnunum

asus rog delta olabilir

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
HyperX Could Mix veya Corsair Virtuuoso SE RGB çok iyidir. Bütçen yetiyorsa bu ikisine bakmanı tavsiye ederim.

Top Bottom