Rival 600 kronik sorunu var 1 yıl sonra yan pilastikler eriyor bence rival 710 al 400 tl felanArkadaşlar cs go oyunu için hangi mouseu önerirsiniz?Rival 600ü çok beğendim.Elim orta ile büyük arası ayrıca bütçem maks rival 600 alacak kadar yani 450falan.
Rival 310, Rival 710Arkadaşlar cs go oyunu için hangi mouseu önerirsiniz?Rival 600ü çok beğendim.Elim orta ile büyük arası ayrıca bütçem maks rival 600 alacak kadar yani 450falan.
Logitech sevmiyorum malesef.Rival 600 seven yok mudur yaa bu neLogitech G402 bakabilirsin. CS için ideal.Arkadaşımda var çok iyi bir mouse.
Bende yeni mouse alacağım konu açtım ama cevap alamadım.Hiper Hell Braker X10 mu , Flaxes 990GMS mi . FPS oyunları oynuyorum.
Rival 600 güzel bir mouse elbette her yönüyle insani başan çıkarıyor fakat kauçuk erime sorunu var.Belki erimez belki erir.Ama erir gibi geliyor.Eridiğinde ya servise gönderirsin ya da yan taraflara (eriyen yerlere) tekrardan 50 60TL vererek orijinalini alabilirsinLogitech sevmiyorum malesef.Rival 600 seven yok mudur yaa bu ne
50 60 tl derken hocam yan tarafları ayrıca mı satılmakta?Rival 600 güzel bir mouse elbette her yönüyle insani başan çıkarıyor fakat kauçuk erime sorunu var.Belki erimez belki erir.Ama erir gibi geliyor.Eridiğinde ya servise gönderirsin ya da yan taraflara (eriyen yerlere) tekrardan 50 60TL vererek orijinalini alabilirsin
Ayrıca satılmıyor.Elbette mouse'ın kendisinde geliyor.Ama ayrıcada satılıyor.Çünkü erime sorunu olduğu için.Bende Sensei 310 tavsiye etcektim.Aklima gelmemişti bir türlü ismi. Sensei 310 alabilirsin50 60 TL derken hocam yan tarafları ayrıca mı satılmakta?
Yani rival 600 görünüş açısından inanılmaz güzel gözüküyor alasım geliyor o yüzden fakat sensei ten de cs için güzel diyorlar.
Eyvallah hocam bakacağım hemenBende rival 600 var yanlarındaki kauçuk eridi yaklaşık 1-2 ay önce, bu sebepten yeni mouse arayışına girmiş razer deathadder v2 ve zowie ec2 arasında kalmıştım, hatta bulabilsem bir de microsoft intellimouse modelini yurtdışında çok önermişlerdi fakat türkiyeye gelmiyor.En sonunda Razer deathadder v2 ye karar verdim ve gayet memnunum 1-2 aylık süreçte.
Dipnot: zowie ec2 ye bakıcaksan haberin olsun dediğim mouse ec2-a ve ec2-b modeli değil dümdüz ec2.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Söylemeyi unutmuşum, büyük elim var ve palm grip tutuyorum.