Neler Yeni

CS:GO için yas günü başlangıcı

Ysuflix

80+ Gold
Hocam Zaten Ben Forumda Arada Bi Takılıyorum Benle Alakası Ne 2 Düşüncemizi Paylaşınca Suçlu Biz Mi Oluyoruz Şuna Bak Millet Düşman Olmuş Bize 1 Hatalı Mesajımı Göstersene Bana Bi ?
çok iddialı konuşuyosun geçtiğimiz aylarda yanlışını bilmene rağmen yine gergin bi uslüple konuşmayla kendi bildiğin yanlışı doğru diye dayattırıyodun insanlara konularda üşeniyorum üşenmesem bulurum. kaç kere üst üste uyarı yedikten sonra ban yiyince mehmet abiye iftira attığın konu unutulmadı

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,632
İsim
Cengiz
çok iddialı konuşuyosun geçtiğimiz aylarda yanlışını bilmene rağmen yine gergin bi uslüple konuşmayla kendi bildiğin yanlışı doğru diye dayattırıyodun insanlara konularda üşeniyorum üşenmesem bulurum. kaç kere üst üste uyarı yedikten sonra ban yiyince mehmet abiye iftira attığın konu unutulmadı
Orada İftira Atmadım Bal Gibide Haklıydım Kendileride Bildiğinden Konuyu Kapadı Rekalm DIşı Konuyu Reklamdan Banlarlarsa Tabi Karşı Çıkarım

Ysuflix

80+ Gold
Orada İftira Atmadım Bal Gibide Haklıydım Kendileride Bildiğinden Konuyu Kapadı Rekalm DIşı Konuyu Reklamdan Banlarlarsa Tabi Karşı Çıkarım
ya ne haklısı yicen permayı hala haklıydım diyo adamlar 30 kere uyarmış seni hala reklam yapıyodun :D

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
IHERWIERATRAWETAWE80 Sen Neden Kudurup Salça Oluyun Hayırdır ? Asıl Senin Ne Haddine Bana Atar Yapıyon Sana Mı Soracak Millet Ne Konuşacağını İstediğimi Derim Sana Ne
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana Ceva Veriyoz Sen Bana Atar Yapıyon Senin Gibi Bir Cahille Daha Fazla Polemiğe Girmemk İçin Sonlandırma Diyelim Sohbeti :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen Nerden Biliyon Oğlum Benim Hayatımıda Konuşuyon En Hüzünlüde Psikolojisi Bozukda Sizsiniz Tamam Arkadaş Allah Allah :D
çocuksun daha

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Öyle deme yaşım gayet büyük dedi adam sağdan soldan copy textlerle konu açıp mesaj kasıyor napcak acaba liseli sevgilisine hava mı atacak forum rankım bu diye gerçi bunu ciddiye almıyorlardır hayatta nasıl sevgilisi olsun 😂 çok ciddiye almayın vallaha IQ nuz düşer

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,223
İsim
Burak Karadağ
Öncelikle tüm oyun camiasına baş sağlığı diliyorum. Büyük bir değerimizi yitirdik.(!)

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
ONUR
o7...

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru