Neler Yeni

CS:GO için yas günü başlangıcı

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
ONUR
Ya Bilader Kaç Yaşına Gelmişsin Atar Yapıyon Ya Sen Kimsin Bana Uza Diyon Hayırdır Sana Ne Kimsin Sen Bana Uza Diyon İster Gider İster Kalırım Sana Ne ?
Kalacaksan insanlara saygılı olmayı öğreneceksin yoksa da uzayacaksın

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Daha önce de söylemiştim şu arkadaşı fazla ciddiye almayın diye yine konu nerelere gelmiş 😂

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,632
İsim
Cengiz
Kalacaksan insanlara saygılı olmayı öğreneceksin yoksa da uzayacaksın
Sen Mi Öğretecen Bana Şu Üslubuna Bak Bide Bana Saygı Öğretecen Kendine Bak İstersen İlk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha önce de söylemiştim şu arkadaşı fazla ciddiye almayın diye yine konu nerelere gelmiş 😂
Bay Ciddi Konuştu :D

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Sen Mi Öğretecen Bana Şu Üslubuna Bak Bide Bana Saygı Öğretecen Kendine Bak İstersen İlk

Bay Ciddi Konuştu :D
Kendini nasıl da biliyor 😂

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,632
İsim
Cengiz

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Sende Çok İyi Biliyorsun Bay Ciddi Prof Global Eleman :D

Yada Bay Salça Mı Demeliyim :D
Yarın erken kalkman gerektiği için mi bu kadar gerildin yine 😂 Yoksa 1800 saatle max mgleri görmüş elonla turnuvaya katılma hayallerin olmadığı için mi ergen triplerine giriyorsun 😂 ben senin gereksiz konularını görmek zorunda değilim ama forumu meşgul etme demedim hiç bir zaman çünkü gereksiz 😂

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,632
İsim
Cengiz
Yarın erken kalkman gerektiği için mi bu kadar gerildin yine 😂 Yoksa 1800 saatle max mgleri görmüş elonla turnuvaya katılma hayallerin olmadığı için mi ergen triplerine giriyorsun 😂 ben senin gereksiz konularını görmek zorunda değilim ama forumu meşgul etme demedim hiç bir zaman çünkü gereksiz 😂
Max Mg ? Anlatmama Rağmen Olayı Hala Anlamıyorsan Senin Sorunun Kudurmaya Devam Et Görmek İstemiyorsan Tıklama :D

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,632
İsim
Cengiz
Max mg eğvv nesin olm dmg mi hshshshaha
:D senin neden kduurttum bilmiyombu kadar yadan neden kin bağladın ama umrum dışısın kendini çok değerli görüyon OIRPSETYHOIGOIGFGAWER

Ysuflix

80+ Gold
@F4IRFL4Y kardeşim farkındasın dimi kimseyle adam akıllı konuşamıyosun kimle konuşursan konuş gerginlik giriyo araya sana uslübünü düzelt dememin bi diğer sebebi buydu iletişim -'lerde senin valla sen banlıyken forum cennet gibi bi yerdi

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,632
İsim
Cengiz
@F4IRFL4Y kardeşim farkındasın dimi kimseyle adam akıllı konuşamıyosun kimle konuşursan konuş gerginlik giriyo araya sana uslübünü düzelt dememin bi diğer sebebi buydu iletişim -'lerde senin valla sen banlıyken forum cennet gibi bi yerdi
Hocam Zaten Ben Forumda Arada Bi Takılıyorum Benle Alakası Ne 2 Düşüncemizi Paylaşınca Suçlu Biz Mi Oluyoruz Şuna Bak Millet Düşman Olmuş Bize 1 Hatalı Mesajımı Göstersene Bana Bi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,297
İsim
a l p e r
mesaj kasiyo

Top Bottom