Neler Yeni

CS:GO Kasa açma siteleri

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Beyler Eğlencesine 100 lira falan atıp kar etmeden 10 kasa falan açabiliceğim güzel bi site lazım steam profil fotosu falan değiştirmeyen kâr amacım yok sadece eğlencesine böyle 1-2 liralık kasalar falanda olur dediğim gibi güvenilir az paraya katlamasada çok kasa açan bi site lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

csgo.net iyi midir?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Beyler Eğlencesine 100 lira falan atıp kar etmeden 10 kasa falan açabiliceğim güzel bi site lazım steam profil fotosu falan değiştirmeyen kâr amacım yok sadece eğlencesine böyle 1-2 liralık kasalar falanda olur dediğim gibi güvenilir az paraya katlamasada çok kasa açan bi site lazım

csgo.net iyi midir?
100 tl ye csgonette açarsın ama kar değil zarar edersin hocam

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,449
İsim
Emir Bayram

csgo.net iyi midir?
direk csde aç bence daha mantıklı ama yinede sen bilirsin. csgonet iyidir.

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dediğim gibi kâr için değil canım sıkıldı kasa açmak istedim cs’de açsam çok fazla açamam ama paramı alırım onu biliyorum ama az paraya paramı alamasamda eğleniyim dedim

Top Bottom