Hahacıoğulları
80+ Bronze
Dün seçkin aldım yaklaşık 30 tane ölüm maçı 3-4 tane rekabetçi maç girdim hiç drop atmadı. Bu kadar zor mu atıyor ?
Onun için sunucular oluyo bide onu dene bende alıcam inş seçkinDün seçkin aldım yaklaşık 30 tane ölüm maçı 3-4 tane rekabetçi maç girdim hiç drop atmadı. Bu kadar zor mu atıyor ?
Daha hiç düşmedi. Maç attığımda ise çok az tp veriyor 15 falan.Her hafta en fazla 2 kere düşürebilirsin dostum 1. si seviye atladığında veriyor 2.sinde şansa göre oyun bitirdiğinde veriyor
haftalık bonusları ölüm maçında bitirmişsin, yarın haklar yenilenecek rekabet girin bir dahaDaha hiç düşmedi. Maç attığımda ise çok az tp veriyor 15 falan.
Dün seçkin aldım yaklaşık 30 tane ölüm maçı 3-4 tane rekabetçi maç girdim hiç drop atmadı. Bu kadar zor mu atıyor ?
Çok uzun sürüyor rekabetçi ve dust2 hariç map bilmediğim için diğerlerinde oynayamıyorumDüzenli olarak rekabetçi oynarsan düşer.
rekabetçi kısa maç girÇok uzun sürüyor rekabetçi ve dust2 hariç map bilmediğim için diğerlerinde oynayamıyorum
Ben bu hafta iki tane düşürdüm, çarşambaya kadar başka düşmeyecek mi? (her çarşamba sıfırlanıyor diye biliyorum)Her hafta en fazla 2 kere düşürebilirsin dostum 1. si seviye atladığında veriyor 2.sinde şansa göre oyun bitirdiğinde veriyor
Düşme şansı düşüyor diye biliyorum.Ben bu hafta iki tane düşürdüm, çarşambaya kadar başka düşmeyecek mi? (her çarşamba sıfırlanıyor diye biliyorum)